in , ,

Apáti Bence – Demeter Márta, a ballib watchdogok, és az Iszlám Állam

VÉLEMÉNY!

Aki esetleg  különböző objektív okokból (karácsony előtti/közbeni/utáni idegösszeroppanás, alkoholmérgezés, karácsonyfa állítás miatt bekövetkezett végtag elvesztése -nekem majdnem mindegyik megvolt) nem keveredett internet közelébe, annak  gyorsan összefoglalnám, milyen újabb izgalmas fake news áradatról maradt le.

Elöljáróban el kell mondanom, hogy történetünk megértéséhez szükség van némi basic ismeretre a balliberális oldal hazugsággyáráról.

Magyarország az egyetlen olyan „diktatúra”, ahol megszámlálhatatlan mennyiségű ellenzéki pártocska létezhet, és ezen pártocskák szekerét ugyancsak megszámlálhatatlan mennyiségű sajtóorgánum (on-és offline) tolja, húzza, taszigálja, de leginkább csak megpróbálja kiráncigálni a félméteresre dagadt sárból.

A közvélemény-kutatási adatokból pedig az látszik, hogy teljesen sikertelenül. De ez végül is mellékes.

A lényeg az, hogy ez a „diktatúra”, ami 10 darab ellenzéki pártból, és 25 darab ellenzéki hírportálból, napi és hetilapból áll,  olyan különleges, hogy bizton állíthatjuk: igazi és hamisítatlan hungarikum.

Az állítólagos – ellenzéki média nélküli – orbáni világ olyan csodálatos dolgokat produkál, mint a tárgyalni kívánt esetünk is.

De vissza a balliberális hazugságra!

A ballib véleményvezérek szerint Magyarországon nincs szólásszabadság, nincs sajtószabadság.

Ezt mondják a nagykörút vonzáskörzetében lakó, magukat értelmiségieknek gondoló polgártársaink. Illetve posztolják. Azoknak a hírportáloknak a cikkeit posztolják, amik állítólag nem léteznek, hiszen Orbán a saját enyves kezével tiltatta be őket.

Van aki felháborodva, van aki lemondóan, van aki könnyek közt posztol, de egy dologban megegyeznek liberális barátaink. Hogy naponta 4 kötőjel 5-ször írnak a közösségi médiában a betiltott ellenzéki sajtóról.

Tényleg nem szeretnék most belemenni holmi matekozásba, vagy filozofálgatásba, meg logikai bukfencek kibogozásába,  arra vonatkozóan, hogy hogyan is lehet egy betiltott ellenzéki portálnak 400 000-es követői bázisa, illetve hogyan létezhet legalább 4 darab közel félmillió követővel rendelkező ballib hírportál egy olyan világban, ahol betiltják a kormánnyal nem szimpatizáló médiát, és azt sem boncolgatnám, hogy a napi öt ellenzéki hírportálról származó cikket megosztó liberális “értelmiségit” miért nem viszi el a nagy, fekete “outó” (copyright@Bogdán László), mert tényleg borzalmasan unalmas, fárasztó, valamint meggyőződésem, hogy pont az ilyen agyatlan, indokolatlan, és értelmezhetetlen nyavajgások miatt tart ott, ahol tart a liberális értelmiség, a liberális média, és az ellenzék.

A béka segge alatt.

Olyanok, mint az a tehetségtelen focista, aki se fejelni, se passzolni, se helyezkedni nem tud, de ha a másik csapatból valaki csúnyán néz rá, azonnal eldobja magát, piros lapot, és 11-est reklamál. Pedig sokkal jobban járna, ha focizna. Vagy csak néha odatenné magát edzésen. Ehelyett a bíróra, a partjelzőre, az edzőjére, a fellocsolt vagy fel nem locsolt pályára, a szemébe sütő napra, meg a csúnya drukkerekre panaszkodik.

Tényleg lépjünk tovább, mert borzasztóan unalmas már a sivalkodásuk, és tippeket sem szeretnék adni a sárba ragadt ellenzéki szekér kiráncigálására

Na jó. Nem bírom ki.

Egyet azért mégis adok. Sokat javítana az ellenzéki liberálpropaganda megítélésén és hitelességén, ha a liberális “újságírók” minimum négy maréknyi hamut szórnának a fejükre, és szépen töredelmesen bevallanák, hogy minden, amit migrációról kommunikáltak hazugság volt.

Hogy minden, amit mondtak a húrelméletet és a Higgs bozon-t kutató szír menekültekről, szín tiszta hazugság volt. Hogy az Orbán-fóbiájuk és Gyuri bácsi milliárdjai miatt hazudták azt, a több millió – nem háborús övezetből idetaxizó – mohamedán vallású pakisztáni, iráni, és afganisztáni analfabéta szerencselovagról, hogy az ISIS elől menekülő Aleppóból származó, többdiplomás keresztény értelmiségiek.

Hogy bevallanák, hogy igenis vannak, pontosabban lettek a fejlettnyugaton olyan no go zónák, ahova a rendőrség, a mentők, és a tűzoltók nem, csak a katonaság mer bemenni.

Hogy Svédországban igenis megtízszereződött a nők ellen elkövetett erőszakok száma, hogy Franciaországban évi több száz nőt ér abúzus a metrón az integrál(hat)atlan első másod és harmadgenerációs bevándorlók részéről.

Zárójel:

Friss hír, hogy Berlinben a hatóságok szilveszter éjjelén egy úgynevezett safe pace-t  fognak kialakítani a bulizni vágyó nőknek. És de, kedves liberális “újságírók” a bevándorlók miatt. Bizony. Miattuk. Csak(!!) és kizárólag(!!) miattuk(!!) Eddig ugyanis nem volt szükség ilyen safe pace-ekre, drága liberális “újságírók”. Ahogyan a karácsonyi vásárokat sem kellett fémdetektoros kapukkal, betonkockákkal, és gépfegyveres katonákkal védeni.

Zárójel bezárva.

És, ha megtörténne a beismerés és a bocsánatkérés akkor talán néhányan megbocsátanának nekik, és időnként elhinnék egy részét annak, amit írnak. Akkor újra lenne hitele a liberális szónak, a liberális sajtónak. És be kellene fejezni az olyan cikkek írását, amiben a hazudozós médiaszakmunkások azt harsogják, hogy az Iszlám Állam magyar fegyverekkel gyilkolja az embereket.

Még egy zárójel:

Az Isis azért tud embereket gyilkolni, mert sokan otthon maradtak a hazájukban, mintegy megvédeni azt. Tehát harcok vannak. Sok szír férfi (és nő) harcol Szíriában ahelyett, hogy vidáman Playstationözne a német adófizetők pénzén mondjuk Hamburgban.

Sokan vannak, akik, ahelyett, hogy otthon hagynák  a családjukat és egészen Berlinig taxiznának a német segélyek, nők, és a ficki-ficki miatt, inkább otthon,  a hazájukban védik meg a feleségeiket és a gyerekeiket.

Egyébként, ha már így beszélgetünk: ezért is gusztustalan az ’56-os hősökhöz hasonlítani Szíria gyáváit. 56 hősei az utolsó csepp vérükig harcoltak, míg  Szíria gyáva szerencselovagjai az első pukkanás után szeretteiket otthon hagyva egészen Svédországig rohantak.

Újabb zárójel bezárva

Szóval egyszerűen hányingerkeltő, ahogy a hitelét vesztett sorosista-simicskista portálok úgy találtak ezt a hírt, mintha Magyarország kormánya titokban fegyvereket adott volna el az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek.

Miközben egyszerűen csak annyi történt , hogy a – rendszerváltás előtt, Magyarországon gyártott – fegyverek legális, szervezett rendszerben kerültek a térségbe. Magyarország a NATO tagjaként több hullámban adott át fegyvereket, elfekvő készletéből kapott például az újjáalakuló iraki hadsereg is. Csakhogy a híresen bátor iraki gárdisták egy pezsgősüveg durranástól is szinte azonnal el szokták  hajigálni fegyvereiket, kiugrabugrálnak  Hummereikből, majd békés egyetértésben hazáig futnak. Így került pontosan 132 darab Magyarországon gyártott Kalasnyikov gépfegyver az ISIS-hez. No és több száz Amerikában gyártott Hummer, rakéta, meg tank is.

Én nem akarom megfejteni, hogy Demeter Márta – merthogy ez az egész “magyar fegyverekkel gyilkol az Iszlám Állam” munkacímű baromság tőle származik – saját jogon ilyen hülye, esetleg Ron Werber, netalán Soros György miatt kezdte terjeszteni ezt a fake newst.

Az ellenzéki politikus ilyen. Mond valami orbitálisan nagy csacsiságot, belehazudik a sajtótájékoztatón megjelent újságírók nagy, csillogó szemébe, majd elmegy a pártközpontba és libabőrösen figyeli, hogy megbuktatta-e Orbánt. (Nem buktatta meg.)

Ilyenek. Szakmai ártalom.

De, hogy magukat a sajtószabadság utolsó őrkutyáinak hallucináló újságírók képesek voltak ilyen ocsmány módon hazudozni, hogy ilyen könnyed mozdulattal húzták le a “szakmaiságot” a klotyón, hogy ilyen arcátlan, hazug propagandistaként élesítették egymás után a trágya cikkeiket, arra szavak nincsenek.

Boldog új évet nektek odaát a ballib oldalon.

Tegyetek újévi fogadalmat!

Fogadjátok meg, hogy januártól nem fogtok több ilyen fake news-t pörgetni.

Talán visszanyeritek a hitelességeteket.
(Apáti Bence, 888.hu)

(videó) Politikai Szilveszter – Idegbeteg Gyurcsány: „El lehet menni innen…tessék!”

Magyar siker! – Hosszú Katinkát választották a második legjobb női sportolónak!