in ,

Apáti Bence – A mégiscsak létező no-go zónák és a ballib újságírók

Kezdjük a tényekkel!

Merkel asszony beismerte, hogy Németországban vannak no-go zónák.

Ezen információnak egyébként nem is lenne semmilyen hírértéke – természetesen mindenki által ismert tény, hogy vannak –, de miután egy olyan országban élünk, ahol a balliberális sajtó megpróbál minden neki nem tetsző hírt elhallgatni, meghamisítani, cenzúrázni vagy fölényesnek szánt kacajjal kiröhögni, mégis hatalmasat szólt a német kancellár asszony egy beismeréssel felérő kijelentése a haladó, függetlenobjektív sajtóban.

Emlékezzünk csak vissza, micsoda hisztérikus reakciók érkeztek a ballib sajtómunkásoktól, mikor a 2016-os népszavazás kapcsán a magyar kormány bátorkodott előhozakodni azzal az információval, hogy a nyugati nagyvárosokban bizony vannak/kialakultak párhuzamos társadalmak, azaz no-go zónák.

Mely zónák etnikailag és kulturálisan is meglehetősen elkülönülnek a kihalófélben levő őslakóktól, és ahová se a rendőrség, se a mentők, se a tűzoltóság nem mer kiszállni legalább egy páncélozott harckocsi, és legkevesebb ötven, állig felfegyverzett kommandós védelme nélkül. Az ilyen no-go zónákba az ott lakókon kívül senkinek nem tanácsos bemenni – nem is tanácsolják –, mert félő, hogy agyonverik vagy -lövik az oda véletlenül betévedt idegeneket azok a már-már szélsőségesen vendégszerető bevándorlók, akik bevételeik nagy részét drogok terjesztésével és nők eladásából, illetve megvásárlásából szerzik.

A Soros pénzén Soros-propagandát előállító 444-es Soros-propagandisták 2016 szeptemberében egymás után csapták ki azokat a cikkeiket, amikben gúnyolódva cáfolták a no-go zónák létezését.

Egyikük odáig ment – ő volt a személyes kedvencem –, hogy azt állította, a magyar kormány annyira hülye és tájékozatlan, hogy még azzal sincs tisztában, ezek a városrészek valójában olyan állati menő hipszterkerületek, ahol minden este pörög a bulika, a csapból is jeges vaníliás latte csordogál és képtelenség olyan vegán éttermet találni, ahol ne szerepelne az étlapon a kókusztejszínes szójapörkölt fűszeres polentával vagy szezámos spenótfőzelék kukoricalabdákkal, rizstortával.

Épp csak azt nem írta le a bevándorláspárti propagandista, hogy a gandzsa is egészen megfizethető áron van, és hogy Istennek hála egy konditerem sem teszi tönkre a városképet, aminek következtében nem is lehet olyan rasszista, ciszheteró fehér férfiakkal összefutni, akik mindenféle ismeretlen dudorokkal a kezünkön macsóskodnak az utcákon.

A valósághajlításba a szokásos ügymenet szerint bekapcsolódott a többi lipsi hírportál is. Mindegyik (HVG, 24.hu, Index) öles betűkkel a címlapjukon harsogta, hogy Szijjártó egy utolsó és ostoba bunkó és/vagy hazudik, hiszen Nyugaton sosem voltak és sosem lesznek no-go zónák.

A Nyugat az Nyugat.

Ez meg itt a rothadó Kelet-Európa, annak is a legsötétebb, legreménytelenebb zuga, nem is beszélve a hírhedt Hős utcáról, ami aztán valódi és hamisítatlan no-go zóna. (Tornából felmentett feleskéink nem is mernek leszállni az 1-es villamosról, ha azon a környéken áll meg a szerelvény, csak ha nagyon muszáj, illetve ha cuccért lopakodnak oda.)

Ellentétben a pezsgően sokszínű, élettel teli, mindig nyüzsgő, multikulturális hipszternegyedekkel.

Jelentem, hogy a Hős utca egyébként kiválóan van. Amikor legutóbb arra jártam, rengeteg rendőrrel volt szerencsém találkozni, akik nyugati kollégáikkal ellentétben légi biztosítás és páncélozott harckocsik nélkül tettek épp rendet a helyi erők között. Innen is további jó munkát és sok erőt kívánok nekik!

Az úgynevezett no-go zónák megítélésében és meg(nem)írásában egyébként a legnagyobb, és örökös mester az Index.

Amikor még megélhetési jelleggel rettegtek a magyarországi antiszemitizmus megerősödésétől és Vona művész úr gárdistáitól, akkoriban heti rendszerességgel közöltek egy-egy hosszabb összeállítást azokról a holland, svéd vagy német  nagyvárosokban található no-go zónákról, ahol a muszlim vallású bevándorlók rendszeresen, életvitelszerűen támadnak meg zsidó származású embereket, zsidó iskolákat, boltokat és kulturális intézményeket.

Csak aztán nagyjából két és fél éve megérkezett Európa kapujához pár millió, többségében antiszemita mohamedán bevándorló, amire válaszul Orbán felépítette a kerítést, Netanjahu meg erre válaszul – hálából, hogy Magyarország, ellentétben a nyugat-európai országok új keletű hagyományaival nem feláldozza, hanem megvédi a városaiban élő zsidókat – idelátogatott, majd kedvesen megköszönte kicsiny, de bátor országunk segítségét.

Az Index pedig – ezekre a történésékre válaszul – mintegy varázsütésre leállt a no-go zónákról készített cikkek közlésével, az antiszemitáktól sem rettegett többet, majd kisvártatva elkezdett toporzékolva sivalkodni, hogy a magyar kormány szerint léteznek Nyugat-Európában no-go zónák.

Pedig szerény és rendkívül visszafogott véleményem szerint a mohamedán bevándorlók által lakott Nyugat-Európában található no-go zónák megléte a legritkább esetben szokott összefüggést mutatni azzal, hogy Orbán Viktor kerítést épít-e vagy sem, ahogyan azzal sem, hogy doktorminiszterelnökúr kívánatosnak tartja-e több millió közel-keleti fiatalember lopakodó honfoglalását.

Nyugat-Európában vannak no-go zónák, és ez a tény teljesen független attól, hogy a balliberális sajtómunkások hányas szintű Orbán-gyűlölőre szívják magukat.

Még a híresen precíz brit tudósok sem értik azt a furcsa, csak Magyarországon megfigyelt jelenséget, amikor a 444 és az Index szerkesztőségében dolgozók attól függően érzékelik a körülöttük levő valóságot – esetünkben a no go zónák létét vagy nem létét –, hogy Orbán Viktor milyen bevándorláspolitikát folytat.

Egy kérdés:

Ti ott a 444-nél, az Indexnél és a HVG szerkesztőségeiben! Ilyenkor levetetitek az takinénivel az összes tükröt, vagy csak simán nem nézték bele miután a pisálás után kezet mostok?

Komolyan érdekel.
(Apáti Bence, 888.hu)

Karácsony laktanyákba telepítené be a bevándorlókat

Elege lett a migránsgettókból a dán miniszterelnöknek