in ,

Apáti Bence – A hazug ellenzéket valóban leváltotta az ország

Január 9-én írtam egy cikket arról, hogy miért is van ellenzékváltó hangulatban az ország.

Január 9-én írtam egy cikket arról, hogy miért is van ellenzékváltó hangulatban az ország.

Most, hogy az ellenzék elkezdett egészen apró, szabad szemmel szinte láthatatlan darabokra hullani, visszaolvastam, és ki kell, hogy jelentsem, hogy egy zseni vagyok (majdnem azt írtam, hogy egy kib@szott zseni, de anyukám szólt, hogy túl sokat káromkodom), ugyanis pár kisebb, vágyvezérelt barokkos túlzástól eltekintve egész szépen bejöttek a jóslataim. Természetesen csak vicceltem, hiszen aki egy picit is komolyabban foglalkozott akkoriban a politikával, vagy a közélettel, az is pontosan ugyanezekre vagy nagyon hasonló következtetésekre juthatott, mint én. (Szóval nem vagyok zseni. Szomorú szmájli.)

Sőt.

Ha visszagondolunk a legutóbbi tüntetések egyetlen egységesnek tekinthető üzenetére, akkor is pont ezzel a gondolattal találkozhattunk:

Márky Zay Pétertől kezdve a magát hivatalos diáktüntetőnek nevező szemüveges fiún át – akinek nem ugrik be, hogy kicsoda (nekem sem jut eszembe a neve), ő a szegény ember Leonard Hofstadterje – egészen Schwarzenegger magyarországi helytartójáig, Fekete Győr Andrásig, – a gyurcsányista, cicaszexuális kopaszról és a dzsemborira összesereglett, rendkívül vegyes pártpreferenciával rendelkező népségről nem is beszélve -, mindenki ugyanarra a következtetésre jutott.

Mégpedig arra, hogy az ellenzéket le kell váltani.

Mielőbb. Vagy inkább azonnal.

Zárójel:

Miközben írok, kaptam a remek hírt, hogy Bősz Anett is leváltotta saját magát. Kilépett a frakciójából. Valószínűleg valaki anyának szólította.

Zárójel bezárva.

Az ország ellenzékváltó hangulatban van. És ami miatt a magunkfajták ilyenkor hajlamosak kikérni azt a kávét, ami már egészen biztosan koffeinmérgezést, és heves szívdobogást fog okozni az elfogyasztása után, az az, hogy az ellenzéket az ellenzéki szavazók akarják leváltani.

És mélyen egyetértek velük. Ez a mostani ellenzék a migrációs válság kezdete óta bele van csavarodva abba a hazugságba, hogy a líbiai, a szudáni és nigériai migránsok – a bangladesi a pakisztáni és az afganisztáni kollégáikról nem is beszélve – mind az egykor még festői aleppói otthonukat elhagyva szerettek volna menedéket kérni. Azt is csak arra a kis időre, amíg a hazájukban béke nem lesz.

Ez az ellenzék fasiszta diktatúrát, vasfüggönyt, és Magyarország elszigetelődését harsogta, amikor az Orbán kormány a kerítés felépítése mellett döntött.

Ez az ellenzék jobban aggódott a földi kutyák zavartalan szexuális  életéért, mint állampolgárai biztonságáért.

Ez az ellenzék arról is hazudozott, hogy családok menekülnek az Iszlám Állam terrorja elől, és nekünk erkölcsi kötelességünk befogadni szerencsétleneket. Pedig mindenki látta, hogy se gyerekek, se nők nem érkeztek a menekülthullámmal. Vagy csak alig. Ennek legékesebb példája, hogy azóta  hányan kérvényezték Németországban a családegyesítést, azaz a befogadó országon kívül hagyott családtagjaik Németországba szállíttatását és menekült státuszba vételét.

Ahogyan azt is tudni lehet, hogy az úgynevezett menekültek egy jelentős része háromhavonta kedélyesen becsomagolja a békalábait, a fürdőgatyáját és a fürdőköpenyét, majd hazautazik egy ötcsillagos szállodába kipihenni a német állam pénzén kivitelezett semmittevés lelket és testet egyaránt próbára tevő fáradalmait. Abba az országba, ahol állítása szerint üldözik és ahol háború van.

Pedig ez az ellenzék arra az orbitális hazugságra építette a narratíváját a migrációval kapcsolatban, hogy valódi háború elől menekülő valódi menekültek szeretnének Európában védelmet kapni, amit a gonosz kormány nem enged, a hülye, tájékozatlan, és a gyűlöletre fogékony szavazói pedig ebben –

mármint a “nem engedésben”- támogatja.

(Nyilván, mert nem olvasnak elég 444-et.)

Tudjuk, látjuk és halljuk, hogy ez a narratíva  nem volt igaz.

A migráció mellett érvelő nyugati politikusok talán pont a szakmában előkerült hazugságok miatt, egy ideje már nem a háborúval, hanem a szegénységgel, a rossz körülményekkel, a globális felmelegedéssel, és Európa elöregedésével magyarázzák, hogy miért is kellene emberségesek lennünk, befogadnunk, elszállásolnunk és 1 kötőjel 4 nagyértékű Mercédesz márkájú terepjárót tartós használatra átadunk több millió afrikainak honfoglalónak.

A mi ellenzékünk ellenben még mindig a damaszkuszi bombák robajára hivatkozva szipog Kálmán Olgánál.

A nyugat-európai közbeszédből is lassan kikopik a menekült szó. Ami nem csoda, hiszen az Európai parlamentben sem menekültekről vitatkoznak már, hanem migránsokról, illetve a migrációról.

A migráció dekriminalizálása és egyre könnyebbé tétele már a cél.

Ez az ellenzék mind a mai napig arról hőbörög különböző politikai műsorokban, hogy a választók nem átállottak bedőlni annak a hazugságnak, hogy nyugaton a migránsok nőket erőszakolnak.

Pedig az van, hogy a migránsok bizony nőket – sőt gyerekeket – erőszakolnak.

Nincs olyan nap, amikor a nem cenzúrázott sajtó (például mi) ne számolna be egy-egy szörnyűséges bűntettről. Hiteles, és ellenőrzött forrásokra hivatkozva írjuk meg ezeket a híreket.

Létező, valós események bizonyítják, hogy a harmadik világból érkezett népvándorlók közül rengeteg gondolják úgy, hogy egy nem csadorba sétáló nő szabad prédának számít, akinek be lehet nyúlni a szoknyája alá, akit le lehet kurvázni, és aki meg lehet erőszakolni.

De ez az ellenzék a tények ellenére mégis a gyűlöletpropaganda hazugságainak bedőlt, együgyű vidékiekről beszél.

Vagy emlékezzünk csak arra, hogyan, milyen gyomorforgató módon próbálta az ellenzék elbagatellizálni a kölni tömeges erőszakot. Hogy hogyan próbáltak úgy tenni, mintha a 100 százalékban migrációs hátterű elkövetőknek nem lenne közük a migrációhoz.

És ugyanez az ellenzék antiszemitázza a kormányt, holott pont ők azok, akik nem hajlandóak tudomásul venni, hogy Európában szinte már csak Magyarországon vannak biztonságban a zsidó származású lakosok. Nem mi mondjuk, hanem a nyugat-európai zsidó vallási vezetők. Ez az ellenzék antiszemitázza a magyar kormányt, de nem hajlandó elismerni, hogy Németországban – már Merkel szerint is – megjelent az antiszemitizmus. Az újkori német antiszemitizmus. Ami bizony a muszlim migránsokhoz kapcsolódik.

Ez az ellenzék arról hazudozik, hogy a magyar emberek félelme megalapozatlan, holott a saját szemünkkel  láttuk azokat a felvételeket, amikor a mohamedán migránsok Hitlert éltetve tiltakoztak Izrael állam léte ellen.

Láttuk azt is, amikor fényes nappal vertek meg migránsok egy kipát viselő fiút. Olvassuk/olvastuk mennyi zsidót ér támadás, és azt is, hogy hányan menekültek el például Párizsból az antiszemita muszlimok erőszakos, nem ritkán emberéletet követelő támadásai miatt.

Tudjuk, hogy rengeteg német és francia iskolákban zaklatják, verik muzulmán társaik a zsidó és keresztény társaikat.

Mindeközben az ellenzék beszél gyűlöletről, és hazugságról, pedig pont az Orbán-kormány az, ami megvéd a gyűlölettől, az erőszaktól, és ami nem hazudozik arról, mi folyik azokban a nyugati országokban, ahol a migránsok által lakott negyedekben már se a tűzoltók, se a mentők, de még a rendőrök sem mernek bemenni, hogy megvédjék vagy meggyógyítsák a hazájuk által sorsukra hagyott, átvágott torokkal vagy savval leöntött, segítségért rimánkodó állampolgáraikat.

Ezt az ellenzéket a magyar emberek, a magyar emberek, és a magyar haza érdekében le akarták váltani.

Le is váltották.
(Apáti Bence, 888.hu)

Agyhalál – Nézegess hülyénél hülyébb libsi hírportál címeket

BRÉKING! – Riasztották a magyar légierőt