in ,

Álkeresztények listája – Íme

Kezdjük

Kezdjük az álkeresztények listájával, egyből, akik soha nem voltak keresztények, és ma sem azok, csak annak hazudják magukat.

 

  • Márki-Zay Péter. Soha nem volt keresztény, hiszen a Bibliával teljesen ellentétes véleményeket fogalmaz meg. Igazi gyűlöletkeltő provokátor.
  • Perintfalvi Rita. Számára a keresztény egyházak maga az ellenség. A rettenetesen gagyi könyve is erről szól, és minden nap a keresztényeket szidja. Ez a nő valójában a sátán szolgája.

Van, aki a melegeket is szereti - Felszabtér

  • Lukácsi Katalin. Soha nem volt keresztény, ezért is lépett ki a KDNP-ből. Elég megnézni az üres, érzelemmentes ostoba tekintetét. Semmi nincs politikájában sem, aminek köze lenne a kereszténységhez.
  • Havas Henrik. Kereszttel a nyakában szidta a keresztényeket a Heti Hetesben egy évtizeden át, zaklatási ügyeiről pedig még nem is beszéltünk.

 

És még sorolhatnánk. De ők a fő álkeresztények, és ezek az ateisták / sátánisták akarják kioktatni a keresztény, nemzeti polgári kormányt.

 

Apage satanas!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Ez egy barom: Márki-Zay Péter eltörölné a minimálbért – videó

Ezek tudnak élni! Luxusétteremben, félmilliós bor mellett egyeztet Márki-Zay Péter, de az embereknek azt mondja, járjanak kisebb autóval