in , ,

Aljas kutyakomédia a BREXIT körül! Itt az idő teljesíteni a népakaratot!

Undorító ez a politikai színjáték…

Egészen elképesztő válság alakult ki egy népszavazás nyomán Nagy-Britanniában!
Amennyiben az uborka görbületének szögéről népszavaztak volna, azt már rég végrehajtották volna, és mindenki boldog lenne. Egy kicsit súlyosabb ügyben népszavaztak a britek. És döntöttek. Döntöttek, hogy ki akarnak lépni ebből a rakás szarból, amit Európai Uniónak hívnak. Bizonyára a libsik, meg a Háttérhatalom nem erre számított, de mégis így történt. Kicsit olyan ez mint a Trump győzelem: senki se mert volna rá fogadni (kivéve Orbán Viktort Tusványoson).

A történések alapján kijelenthető, hogy Theresa May tökéletesen be volt kötve a Háttérhatalomba, ő csak az időt húzta, hogy ne sikerüljön a BREXIT. Nem úgy Boris Johnson, aki tényleg komolyan gondolja, de ő sem tudja végrehajtani azt, amit a NÉP KÖVETELT évekkel ezelőtt! Nem tudja végrehajtani a BREXITET, mert saját hazaáruló képviselői (pontosabban egy) direkt kilép a kormányból, hogy ne legyen meg a többség. Aztán pedig a parlamentben a lefizetett gazemberek direkt úgy szavaznak, ahogy. A lényeg, hogy a népakarat ne érvényesüljön!

Undorító, gusztustalan, és hányingerkeltő kutyakomédia az, amit a Háttérhatalom művel Nagy-Britanniában, és ahogy próbálja akadályozni egy népszavazás kötelező érvényű eredményét.

Szégyen, és gyalázat!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Jelentősen bővül a pécsi szívklinikán az egynapos kardiológiai ellátás. Az ellenzéki sajtó hallgat…

És akkor Vágó István felköpött a magasba, majd alá állt!