in ,

Alinsky kotta – Amikor a szívtelen dög azt mondja “szívtelen dög”

Vadai elvtársnő akcióban

Az Alinsky kottából való játék alapkövetelmény az ellenzéknél.

 

Most az ATV-ben volt Vadai elvtársnő vállalhatatlan. Mindegy hol nyivákol, parlamentben, vagy a tévében, a műsor ugyanaz. Ugat, mint egy kutya. Az ugató kutya pedig nem harap. Alinsky világosan megmondta, miről szól a fenyegetés, és miért kell a fenyegetés:

Saul Alinsky a fenyegetésről:

Alinsky: a fenyegetés gyakran rémisztőbb, mint maga a dolog. A képzelet és az ego gyakran sokkal több negatív következményt képes vizionálni, mint bármely aktivista. És amit valóságnak észlelnek, az azzá válik. A nagy szervezetek mindig a legrosszabb forgatókönyvre készülnek fel, ami talán végtelenül távol áll az aktivista elképzeléseitől. Az eredmény az lesz, hogy a szervezetek hatalmas mennyiségű energiát és időt fognak azzal tölteni, hogy számbaveszik a legszörnyűbb következményeket. Ez könnyen megmérgezi a gondolkodást, és demoralizálja őket.

 

Ennek jegyében Vadai rendszeresen fenyegeti a kormányt, és a kormányfőt. Megszokhattuk már. Minden napra jut egy fenyegetés.

Az ATV-ben pedig már a sértegetésig is eljutott a képviselőnő. Azt mondta Orbán Viktorra, hogy “szívtelen dög”.

Itt tartunk.

Azért megvan a diszkrét bája annak, hogy egy szívtelen dög azt mondja másra, szívtelen dög.

 

Fogsz Te még sírni, Vadai:

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szabad a sör – facebookos keret lett Orbán Viktor elhíresült bejelentkezéséből

Szégyen! Budapest irányítása helyett országos kampányba kezdett – Karácsony Gergely már megkezdte az országos választási kampányát