in , ,

Akkora maflást adott Perintfalvi Ritának Bognár Zsolt, hogy a fal adta a másikat – Íme a részletek

Perintfalvi Rita ,,őfőméltóságának” pláza-élménye

Azt írja a rivaldafény-hajhász, hogy:

,,Hetek óta ez az élményem, amikor idehaza bemegyek egy plázába, hogy eltűntek az emberek.”

Ritácska. Két egymásra rímelő opció létezik.

Az első:
Ha te bemész egy plázába, akkor igen, valóban eltűnnek a ,,zemberek.” Saját jól felfogott érdekükben és talán nem véletlenül.

A második kibővített és lehetséges magyarázat, hogy:
Mérnöki pontosságú, önkritikus megállapítást tettél. Igen, ha te bemész egy plázába vagy akárhová, eltűnnek a ,,zemberek”, már a szó köznapi értelmében véve és helyette megjelensz te, személyedben a figyelmet kolduló szánalmasságoddal, a túlhájpolt extrovertáltságoddal, végül a feltűnési viszketegséged levakarhatatlanságával.
Végezetül annyit, ha még egy csizmát se tudsz megvenni anélkül, hogy ne a kormányt lejáratni szándékozó megjegyzéseket tegyél, akkor vásárolj inkább A FÉNYESSÉGES NYUGATON, ott bizonyára MINDEN FELE ANNYIBA KERÜL, mint idehaza, példának okáért a vágyott Ecco márkájú bőrcsizmád is.

De HITELESSÉGED az országhatárunkon belül – csak, hogy tudd – NEMHOGY A FELE, de még a TIZEDE SINCS annak, ami mondjuk tavaly ilyenkor volt. Na erre varrjál gombot, ha tudsz és ne a most ühüm-bühüm hatvanezres csizmácskára, ami tavaly, ahogy írod, még csak negyvenezerbe került.

Mi konzervatívok és most téged idézlek:
,,Alacsony végzettsegű, nyugdíjas korosztályú, internetet nem használó, nyelveket nem beszélő, nyomtatott kormánylaposok” se hiszünk a szemünknek, hogy személyed jelenti, jelentheti a baloldali értelmiségi holdudvar Mount Everestjét. És senki nem szól közülük, hogy köszönjük eddigi kontraproduktív ügyködésedet, de hát ez legyen az ő bajuk.
Ki merem jelenteni, de politikai csúcsformával nem vádolható, ellenben téged támogató balos serpa-reszelékünk egésze nálad azért valamivel többet érdemelne!

Bognár Zsolt  /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Lassan ki kéne hívni rá egy ördögűzőt! Perintfalvi szerint minden őt kritizáló hülye, csak ő helikopter – Portálunkat is kritizálta az álteológus

Lezüllött a főváros! Kamu Geri Budapestjén már balkáni bűnbandák is tanyáznak! Lecsapott a TEK a balkáni bűnbanda hatvanéves vezetőjére + videó