in ,

Akkor itt az ideje Jámbor András mentelmi jogát felfüggeszteni!!!! Jámbor András és Gulyás Márton aktivistája a letartóztatott magyar viperás támadó (exkluzív!)

Bár Jámbor András és a Szikra Mozgalom kézzel lábbal tiltakozik, hogy semmi közük nincs az antifa támadókhoz, sőt elítélik az erőszakot, mindezt cáfolja a tény, hogy a Párbeszéd által a Parlamentbe juttatott politikus közvetlen segítője az a nő, akit a négy gyanúsított egyikeként elfogtak a rendőrök

Bár Jámbor András és a Szikra Mozgalom kézzel lábbal tiltakozik, hogy semmi közük nincs az antifa támadókhoz, sőt elítélik az erőszakot, mindezt cáfolja a tény, hogy a Párbeszéd által a Parlamentbe juttatott politikus közvetlen segítője az a nő, akit a négy gyanúsított egyikeként elfogtak a rendőrök a hétvégi viperás támadásokkal összefüggésben.  A nőt, akit időközben le is tartóztattak, D. Krisztinának hívják. Miután nevét és fotóját is nyilvánosságra hozták, már nem volt nehéz utánajárni ki is ő! Nem csak lelkes “Jámbi-rajongó”, aki naponta osztja a politikus bejegyzéseit, hanem konkrétan az aktivistája, kampányának segítője volt. Frissítés: közben megtudtuk, hogy D. Krisztina a sokak által etalon-médiaműhelyként kezelt, Gulyás Márton-féle Partizán YouTube-stúdió önkéntese is volt,  

A PestiSrácok.hu kedden tényfeltáró riportban mutatta be, hogy Jámbor András személye összefonódik a radikális, egyes országokban terroristaként kezelt antifasiszta hálózattal. Jámbor hívta életre a Mérce.hu-t és annak antifa blogját, a Tett.Mérce.hu-t, egy ideig azok főszerkesztőjeként terjesztve a neonbolsevik eszmét. Ezután Karácsony Gergely főpolgármesteri tanácsadója, majd Szabó Tímea nemzetközi hátterű pártocskájának színeiben az Országgyűlés képviselője lett. Manapság a Vlagyimir Ilijics Lenin lapjának és mozgalmának (Искра) nevét felvevő Szikra Mozgalom élén folytatja szélsőbalos munkálkodását.

 

 

Ez a hálózat hirdette meg a hétvégi antifa tüntetést, szerveztek, toboroztak résztvevőket, közben a Mérce még egy korábbi, 2020-as írását is újra elővette, amelyben legalizálják az erőszakot, amennyiben azt az ő retorikájukban és álláspontjuk szerint nácik ellen követik el.  Bár még ez is erős lenne, annak fényében, hogy ők döntik el, ki a náci és ki nem, a hétvégén megtámadott emberek közül többen olyan távol állnak a nácizmustól mint Makó Jeruzsálemtől.

A három lengyel, akiket agyba-főbe vertek viperákkal és boxerekkel, sima turisták voltak, városnézőben. És T. Zoltán is, akit a postáról kijövet kaptak el, ahonnan munkahelyére ment volna, mindössze nemzeti érzelműként jellemezhető, köze nem volt a túrához, vagy a kitörés napi megemlékezésekhez. Az is elég merész állítás, hogy a Kitörés Túra résztvevői mindahányan neonácik lennének – a 60 kilométeres teljesítménytúrán idén több mint 3000-en vettek részt, közülük nagyon sokan teljesítménytúrázók, vagy katonai hagyományőrzők.

Habár maga a Jámbor nevével fémjelzett Szikra Mozgalom is lelkesen terjesztette az antifa tüntetés meghívóját, önálló grafikákkal is toborzott, a hétvégi brutális és országos botrányt kavaró terrortámadások után most a szervezet igyekszik letagadni a támadókkal való kapcsolatát:

Az erőszak minden formáját elítéljük és elítéljük a február 11-én, Budapesten történt támadásokat is, függetlenül az elkövetők személyétől és motivációjától. Mi soha nem vettünk részt és a jövőben sem fogunk részt venni erőszakos akciókban. A Várban szombaton tartott tüntetésen a Szikra tagjai békésen, a rendőrök által biztosított területen vettek részt. Semmilyen formában nem támogatunk fizikai erőszakkal járó támadásokat, melyek egyébként a Halászbástyánál tartott demonstráció során tagjainkat is érték.

– írták a 444.hu által kritika nélkül, vezető helyen közreadott közleményükben. Megszólalt Jámbor András is, így mosakodva:

Aki ismeri az én munkásságomat, vagy a Szikráét, az tudja, hogy elítéljük az erőszak minden formáját. Így elítéljük a hétvégén elkövetett erőszakos támadásokat is, legyenek azok antifa vagy náci támadások. Hazudozhat erről a Fideszhez és a Mi Hazánkhoz kötődő média, de mi soha nem támogattuk, és soha nem is fogjuk támogatni, az erőszakos akciókat.

Mindezek fényében most bemutatjuk most önöknek D. Krisztinát – vagy ahogy a nőszemély a Mérce.hu-n bemutatkozott, mint Jámbor kampánycsapatának tagja, a Dobos Krisztit:

 

 

Így ismerik a nyolcadik kerületben is, ahol a közismert antifa törzshelyek, az Auróra és a Golya állandó vendégei közé tartozik.  Emellett “Dobos Kriszti” a Város Mindenkié csoport aktivistája. Facebook ismerősei között – amiből nincs túl sok – megtaláljuk Pikó Andrást, Dallos Jutkát, a Pikóhoz köthető D8 civil szervezet oszlopos tagját, férjét, Molnár Györgyöt talán senkinek sem kell bemutatni a Pikó körökben.

A Mércén is bőven találtunk anyagot Dobos Krisztiről, elsőnek máris a Szikra-naplók sorozatban. A Mérce ebben a sorozatában Jámbor mozgalmának, illetve Jámbornak a segítőit, kampánycsapata tagjait futtatta, az ő naplóbejegyzéseiket közölték le. De Dobos Kriszti ott volt több Szikrás akciónál is. A közelmúltban kaszinók előtt tartott “Fizessenek a gazdagok!” mottójú balhéjuknál Jámbor mellett tündökölt, fehér sapkában:

 

 

 

 

A PARTIZÁN MUNKATÁRSA IS!

Gulyás Mártont nem kell bemutatni, ő az a mérsékelten sikeres színházi rendező, aki immár tíz éve a Soros-alapítványok nyílt és lelepleződött támogatásaiból próbál kormányt buktatni Magyarországon. Az utóbbi időben (az eleve gyomorforgató érzéketlenséggel, a magyarok tízezreit meggyilkoló) partizánokról elnevezett YouTube-csatornán egyengeti a baloldal útját. Egy olvasónk hívta fel a PestiSrácok.hu figyelmét rá, hogy “Dobos Krisztit” a Partizán 2020-ban munkatársaként mutatta be, mélyinterjút készítve vele. Ebből kiderül, hogy a Közös Ország Mozgalom és a Gulyás-féle “Slejm-csapat” tagja is volt korábban. Dobos az interjúban egyébként elmondja, hogy ha bármi igazságtalanságot lát, nem tud uralkodni az indulatain.

 

 

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

 

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Bravó! Kamu Geri egymillió forint közpénzből gyalázta hazánkat külföldön

Nyílt levél Kocsis Máténak: védjék meg gyermekeinket!