in ,

Akcióban az ellenzék – Ismeretlenek alászegelték Siófok fideszes képviselő-jelöltjének autógumiját

Durvul a kampány

Durvul a kampány. Ismeretlenek alászegelték Siófok fideszes képviselő-jelöltjének autógumiját. Az Origo pedig arról ír, hogy ellenzéki aktivisták meg akarták félemlíteni a politikust. Közben a DK szerint felér egy bocsánatkéréssel az, hogy eltűnt Balla István, a Demokratikus Koalíció által is támogatott komáromi önkormányzati képviselőjelölt Facebook-posztja, amelyben birkának titulálta a Fidesz támogatóit.

Aggasztó és félelmetes, ami történt – ezt írta közösségi oldalán Balogh Renáta, Siófok fideszes képviselőjelöltje. Ismeretlenek ugyanis egy fémlapra erősített szöget helyeztek az autójának gumija alá a képviselőjelölt szerint nyilvánvalóan azért, hogy a kerék az indulás után kidurranjon. A többgyermekes anyuka ijesztőnek tartja a történteket és bele sem akar gondolni, hogy mi történhetett volna, ha nagyobb sebességgel indul el és lányai is az autóban ülnek. Megjegyzi, hogy egyre durvább a kampány Siófokon.

Hiába kérdeztük az MSZP frakcióvezető-helyettesét, hogy elfogadhatónak tartja e, hogy ellenzéki aktivisták meg akarták félemlíteni a siófoki fideszes jelöltet, Harangozó Tamás hárította a kérdést.

Azért furcsa dolgokról már csak nem fogunk országos sajtótájékoztatón beszélgetni

– közölte.

Két héttel ezelőtt indult az ellenzéki pártok kampánya, de nem a siófoki az egyetlen agresszív eset.

Várnagy Emese, a Momentum székesfehérvári jelöltje közösségi oldalán azt írta

„A magyar népnél birkább nép nincs a Földön!”

Legutóbb pedig Balla István, az ellenzéki pártok által támogatott, komáromi képviselőjelölt közösségi oldalán

Dobrev Klára múlt héten még azzal hárította kérdésünket, hogy nem hallotta politikustársa birkázós megjegyzését. ezért szerettük volna megkérdezni, hogy mostanra utánanézett e az említett bejegyzésnek. Most azonban kijelentette: nem válaszol az önkormányzati választásokkal kapcsolatos kérdésekre.

Helyette Gréczy Zsolt azt mondta: szerinte az, hogy Balla István letörölte birkázós bejegyzését, betudható egy bocsánatkérésnek.

Balla Istvánt az MSZP, a Jobbik és a Momentum mellett a DK is támogatja.

(hirtv.hu)

“Befogadó várost” akar Karácsony Gergely – Kit is akar befogadni???

Nem stadion – Az Orbán kormány harmadára csökkentette a szegénységet