in ,

Akcióban az amerikai külügy – Új párt alakul Magyarországon: megalakul a Libertárius Párt

A Libertárius Mozgalom bejelentette: augusztus 20-án, rendszer ellenes demonstrációk sorozatával megalakul a Libertárius Párt.

Mindenszo.hu kommentár: ilyen névvel, ez csak Amerika műve lehet.


 

A Libertárius Mozgalom Egyesület büszkén adja hírül, hogy több hónap szakmai előkészítő munka, tudástőke akkumuláció és bő 1 év inkubációs fázist követően, szabad emberek egy bátor közössége szembe szállva a fennálló rendszerrel és államhatalommal arra a bátor cselekedete határozta el magát, hogy pártot alapítson az előzetes várakozások szerint jelen lenni, összefogni és a rendszer ellen demonstrálni akaró több tízezres sokaság jelenlétében.

A tömeg a LA75 Mozgalom által közölt információk szerint a Margit híd lábánál, valamint a szomszédos utcában, a Képviselői Irodaház közelében fog csoportosulni,

amivel bizonyos szempontból megvalósulhat a két nevezett terület kvázi blokádja. A Libertárius Mozgalom Egyesület elnöke, Gábori L. Balázs arra kéri a szervezőket és a jelenlévőket, hogy vigyázzanak egymásra, tartsák be a hatályos jogszabályokat és méltósággal, de bátor kiállással demonstráljanak. A Libertárius Mozgalom Egyesület testületileg részt fog venni az eseményen.

(MTI)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Jurák Kata: Verhofstadt és a liberális gittegylet több tagja sem tudja feldolgozni az Orbán-Trump találkozót

Na, végre: ezentúl angol nyelvű tartalmakkal is rendszeresen jelentkeznik a Megafon