in , ,

Akcióban a Nemzetközi Maffia – Varga Judit törvénnyel készül a Nagy Cégek ellen, erre Párhuzamos György sajtója befenyíti a minisztert

Erre lehet számítani.

Mert a Nemzetközi Maffiával nem lehet szórakozni. Övék szinte minden: adataink, szokásaink, profiljaink, véleményeink, gondolataink. Hatalmuk: korlátlan. És pont ez a baj.

 

A korlátlan hatalmat olyan államok sem tudták megregulázni, mint az USA, vagy Ausztrália: bár Ausztrália még harcol. A lengyelek is próbálkoznak. Mi csak egy kis falat vagyunk nekik. Ahogy a miniszter asszony fogalmazott: kikapcsolhatók vagyunk.

Ezért Varga Judit akcióba lendült és tavaszra törvénytervezettel készül a Nagy Cégek ellen, a véleményszabadság nevében.

Ezt pedig nem tűrik az illetékes célszemélyek: ezért Varga Judit ellen beindult a csicska-sajtó. A külföldről kézivezérelt csicska-sajtó. Mert ne legyen senkinek sem kétsége: ezek ugyanazok, akik Trumpot takarították el és ezek ugyanazok, akik ráncigálják Putyin bajszát.

Ha kell, Párhuzamos György a betározott, esetlegesen terhelő adatokkal előáll. Bármikor, bárkivel szemben. Aki a Nemzetközi Maffia érdekeit csorbítani próbálja, arra az adott ország helyi csicska-sajtója lecsap. Ez történt most az igazságügy miniszterrel. És mindenkivel ez fog történni, aki kicsit kilóg a sorból.

A parlamenten kívül a jobboldalnak semmije sincs: a médiáját egy gombbal lekapcsolják, ha úgy dönt a maffia. A kultúrában sem tudunk teret nyerni, mert azonnal riasztják a Nemzetközi Maffiát.  Nézzék meg mit műveltek SZFE ügyben. A bíróinkat érzékenyítették, szinte egyetlen ügyben sem fognak a jobboldal javára dönteni: semmiben! Sem választási kérdésben, sem semmiben.

Amennyiben 2022-ben még a parlamentet is elveszítjük, ugyanaz vár ránk, mint Trumpékra. A jobboldalt a kampány kellős közepén fogják ellehetetleníteni, nagyon nehéz küzdelem elé nézünk jövőre.

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Durva! László Imre polgármester is “okosba” oltatta be magát

Kommunista leszámolás Ferencvárosban: elment az SZFE-re tanítani, erre Baranyi azonnal kirúgta. Politikai alapon! Mundruczó és Nagy Ervin hallgat!