in , ,

Akcióban a magyar miniszter – Szijjártó Péter helyre tette a hazánkat vádló liberós német külügyminisztert

Annalena Baerbock kifogásolta, hogy Magyarország blokkolja az Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós uniós pénzügyi támogatást. Erre reagált Szijjártó Péter.

„Annalena Baerbock német külügyminiszter arra hívta fel ma »kedvesen« a figyelmünket, hogy ne hazardírozzunk az Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós pénzügyi segély kapcsán” – kezdte Facebook-bejegyzését Szijjártó Péter, utalva arra, hogy Baerbock korábban azt nyilatkozta: „Budapestnek nem kéne pókereznie, hogy nyomást próbáljon gyakorolni Brüsszelre”.

A magyar tárcavezető szerint Baerbock „súlyosan félreérti a helyzetet”, az újabb közös európai uniós hitelfelvétel elutasítása Magyarország részéről ugyanis „nem taktikai, hanem elvi kérdés”. „Szerintünk ugyanis nem a közös európai eladósodás jelenti a közös európai jövőt. Az európai jövő nem a nagy adóssághegyek felé van” – szögezte le.

Csak a teljes kép kedvéért (bár valószínűleg ez nem érdekli a külügyminiszter asszonyt): mi készen állunk Ukrajna támogatásának folytatására. Pontosan úgy, ahogyan tettük eddig is: kétoldalú alapon”

– zárta bejegyzését a külgazdasági és külügyminiszter.

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

A magyarok beintettek az EU-nak – Politico: Magyarország feldühítette az EU-t az Ukrajnának szánt 18 milliárd euró vétózásával

Közlemény: Baranyi egy totál összeférhetetlen szélsőséges személy – Rövid idő alatt szinte mindenkivel összeveszett