in ,

Akcióban a baloldal – Vajon hány emberéletet fog követelni a Kinyitunk mozgalom?

A harmadik hullámot egyelőre megúsztuk

Szerencsére érkeznek a hagyományos vakcinák is, tehát a nyugati oltóanyagok mellett hamarosan elérhetők lesznek a keleti vakcinák is.

A tömeges oltás elindul. A vírus legyőzése, vagy jelentős visszaszorítása elérhető távolságban van Magyarországon. Érzi ezt az ellenzék, ezért ők is akcióba lendültek. A Kinyitok mozgalom, vagy micsoda, függetlennek mondja magát, de mint kiderült, a vidéki vendéglátós valójában egy baloldali aktivista. Tehát kapkod az ellenzék és újra álcivilek mögé bújik. Lázít. Mert kell nekik a hatalom.

A tömeges oltások kapujában vagyunk, a tömeges immunitástól sem vagyunk messze, és ha ez bekövetkezik, jöhetnek az enyhítések is, az ellenzéknek abban az esetben annyi, a kormány népszerűsége újra emelkedni fog, a baloldalnak 2022-ben így nem sok esélyük lesz.

Nem számít a baloldalnak, hogy az idő előtti, illegális tömeges újranyitás miatt hány új beteg, teli kórház és halott lesz. Ezeknek semmi sem számít.

Az emberélet sem!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Exkluzív! Földi László a Civil Körben! – Videó

Nagyon mellé lőtt a főpolgármester – A budapestieknek elegük lett a plakáterdőből – Tömegesen elkezdték letépni a baloldal propagandaplakátjait!