in ,

Agyhalál – Újabb milliárdos a ringben! Gattyán György komolyan gondolja, hogy elindul a választásokon

No komment

Indulna a 2022-es országgyűlési választásokon az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó – jelentette ki a milliárdos Friderikusz Sándor podcastjának előzetesében. Gattyán György szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák. A politikai porondra lépő Gattyánék kutatási eredménye szerint a választóknak fontos, hogy ne a két múlt közül kelljen választaniuk. Mint mondta, tudja, hogy nagyképűen hangzik, de a papírforma szerint akár nyerni is lehet. 

Gattyán szerint van rá pár hónapjuk, hogy megoldják a párttá szerveződést. A műsorban Friderikusz felvetette, hogy a kezdeményezés esetleg olyan területre tévedhet, ahol a politika és az üzlet kéz a kézben jár, és akaratlanul is útját keresztezik majd olyan érdekköröknek, akiknek „nem kéne”. Az üzletember ezt nem cáfolta. „Mondtam sokszor, hogy provokatív vagyok, és sokszor beleállok olyan dolgokba, amiben hiszek. A mai fejemmel, helyzetemmel ebbe bele kell állni, kell, hogy

legyen egy változás Magyarországon”

– jelentette ki, elismerve, hogy magabiztosságához nagyban hozzátesz az is, hogy „egy pénzhegyről” látja a világot. Arra a kérdésre, hogy a mozgalommal nem fog-e hibázni, kijelentette, biztos lesznek benne hibák, de úgy véli, minimum felrázzák a magyar társadalmat és mindenki elkezd gondolkozni azon, hogy van egy harmadik lehetőség.

 

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Emberek! Ébresztő! Mondjunk nemet a KABÁT-ra! A kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen!

Agyhalál – Szél Bernadett: rákérdeztem Orbánék luxusrepülős ügyére a Magyar Honvédségnél – A Városháza-Gate kapcsán mikor kérdezel rá Kamu Gerire? Hm?