in ,

Agyhalál – Tízmilliókból hirdeti a főváros, hogy nincsen pénze

Karácsonyéknak még mindig a vállalkozásokat terhelő iparűzési adó csökkentése fáj. Most kampányt indítottak ellene, épp aznap, amikor kiderült: milliárdokat bukik a főváros azért, mert elszúrták a reklámtendert.

„Látványos közterületi kampányba kezdenek Karácsonyék” – adta hírül a hu hétfőn. Mint írták: egy városházi forrásuk szavaival élve „az egész várost beterítő” kampányt indít hétfőn a fővárosi önkormányzat, amelynek célja, hogy „felhívja a figyelmet arra, véleményük szerint alapvető közszolgáltatások kerülhetnek bajba”.

 

Vagyis a vállalkozásokat terhelő, helyi iparűzési adó csökkentése miatt

a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat az alapvető közszolgáltatások leállításával riogatja a budapestieket.

A portál szerint a Fővárosi Önkormányzat „üzenetei” olvashatók lesznek plakátokon, padlómatricákon, kukákon, üvegfelületeken, de a főváros hétfőtől egy új honlapot is indít ugyanezen célból.

A 24.hu tájékoztatása szerint

a kampány összkiadása 22 millió forint,

ami a gyártás, a kihelyezés és a digitális hirdetések költségeit is magában foglalja.

Vagyis a főváros tízmilliókból hirdeti, hogy nincsen pénze.
Pedig kampányra és milliós évvégi jutalmakra azért van pénz
Mint arról korábban írtunk, milliós év végi jutalmat kaptak a fővárosi tanácsadók Karácsonytól. A főpolgármester ugyanis összesen huszonkilenc millió forintot fizetett ki jutalmakra a városvezetők mellett dolgozó munkatársaknak egy napppal azután, hogy online sajtótájékoztatóján arra kérte a budapesti vállalkozásokat, hogy ha tehetik, fizessék be az iparűzési adó teljes összegét, mert a gazdaság szereplői számára is fontos, hogy a fővárosi közszolgáltatások ne sérüljenek egy ilyen vészterhes időben.

Ráadásul éppen azon a napon indít kampányt a főváros arról, hogy nincsen pénze, amely napon kiderült, hogy milliárdokat bukik a főváros a Karácsonyék által elszúrt reklámtender miatt.

 

(mandiner.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Régi komcsi recept: ott támadd a kormányt, ahol sikeres! Ezért támadják a járvány elleni védekezést a jóllakott DK-sok

Mindenhol ilyenek a demokraták: Alec Baldwin megölné Trumpot