in ,

Agyhalál – Perintfalvi: soha nem szabad leírni Orbán Viktor nevét!

Én, mint ellenzéki véleményformáló, ezt nagyon másképpen fogom csinálni ezentúl.

Olvassák ezt a szerencsétlent, utána megírjuk a kommentünket:

 

Jól ismerjük most már a Fidesz hazugság- és propagandagyár működését. A manipulálás, a dolgok teljes fejre állítása, a tények nyílt letagadása, az érzelmi alapú politizálás, félelem- és gyűlöletkeltés illetve a szűntelen bűnbakképzés a fő stratégiai elemek. A propaganda a hullámverés stratégiát alkalmazza – ezt a kifejezést én találtam ki – de magyarázom is.

Orbán Viktor mond egy nyilvánvaló hazugságot, pl. »aki meleg, az pedofil«, »aki ellenzéki, az háborút akar«, »minden budapesti kommunista«. Miután ezt a cumit bedobta, elkezdődik a hullámverés: lehozza az összes kormánylap, elkezdik kürtölni a kormány által pénzelt véleményvezérek, újságírók, bizonyos témákban az egyházak stb. Majd mit tesz az ellenzék?

Elkezdi észérvekkel cáfolni a világ legabszurdabb hazugságát, amit lehoz az ellenzéki média, megszólalnak az ellenzéki véleményvezérek, civil szervezetek, s elkezdődik a háború a közösségi média legkülönfélébb felületein stb. És egyre erősebb a hullámverés, gerjed-gerjed a propaganda. Mi a következmény? Hogy az emberek folyton Orbán Viktor szavait hallják, mindenhonnan az ömlik, így minden egyes cáfolat is az ő üzenetét erősíti.

Szerintem ez az egyik legfontosabb dolog, amin változtatnunk kell! Másképpen kell kommunikálnunk! Nem szabad belefutni ebbe a csapdába, mert ez tartja fenn Orbán Viktor rendszerét, semmi más. Én mint ellenzéki véleményformáló ezt nagyon másképpen fogom csinálni ezentúl, bár eddig is igyekeztem figyelni ennek kerülésére.

Mindig arra kell fókuszálni, hogy mi a MI ÜZENETÜNK! És soha nem szabad leírni Orbán Viktor nevét, sem egyetlen kormánypolitikus nevét, sem a hazugsággyáros manipulátor, gyűlöletkeltő-uszító-hergelő bérfirkászok nevét, el kell hallgatni az összes mocskot, amit próbálnak letömni az emberek torkán. Mert csak azzal lehet megállítani a hullámverést, ha nem ugrunk rá.”


 

Idáig a Perintfalvi hülyeségei.

Asz’ongya ez a hülye, ne írjuk le Orbán Viktor nevét, majd mondandójában leírja vagy huszonötször.

Nagy az Isten állatkertje. 🙂

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      “Én maradok. Fent vagy lent, de mindig maradok….Engem mindig meg fogtok találni a sikerben, a bajban, az örömben, a munkában…” – Videó

      Orbán Viktor: mindenkinek köszönöm!- videó