in ,

Agyhalál – Már nyilvános sajtótájékoztatót sem mer tartani Karácsony Gergely

Karácsony Gergely főpolgármester, a Gyurcsány-show előválasztási komédiájának az egyik jelöltje olyan „online sajtótájékoztatót” tartott többedmagával, amelyen nem lehetett kérdezni

Karácsony Gergely főpolgármester, a Gyurcsány-show előválasztási komédiájának az egyik jelöltje olyan „online sajtótájékoztatót” tartott többedmagával, amelyen nem lehetett kérdezni, a rendezvény helyszínét pedig meg sem hirdették, csak egy szűk körnek szólhattak, hogy lesz ilyen esemény. Az Origo a következőket akarta kérdezni Karácsonytól, már amennyiben erre lehetőséget kaptunk volna: „Mi van a középfokú angol nyelvvizsgájával, amiről azt állította, hogy létezik? Mikor tervezi azt nyilvánosságra hozni?”

Rendkívül furcsa „sajtótájékoztatót” tartott vasárnap délelőtt két baloldali párt, a Párbeszéd és a Momentum. Az MTI-ben jelent meg 9:26-kor egy felhívás, miszerint online sajtótájékoztatót tartanak.

 

 

 

 

Ez önmagában a járványhelyzet miatt nem lenne különös, sőt – sokan éltek ezzel a formával az elmúlt időszakban. A közleményből viszont nem derült ki, hogy az „online sajtótájékoztatón” élőben is ott lehet lenni, és kizárólag élőben lehet kérdezni. Még a rendezvény helyszínét sem hozták nyilvánosságra a fenti, MTI-nek küldött szövegben; egészen addig, amíg a Facebookon el nem kezdődött a „sajtótájékoztató”, nem lehetett tudni, hogy annak helyszíne a II. kerületi Mechwart liget.

(origo.hu)

Add tovább!

Döbbenet! Ez budapesti rekord! 2 méteres a gaz Szaniszló XVIII. kerületében!

Kellett nektek Kamu Geri! Kész, vége! Budapest elesett! Lehalt a körút! Összeomlott Budapest közlekedése! Videó