in ,

Agyhalál: lefeküdt az IMF-nek, elvette a 13. havi nyugdíjat, Jámbor András mégis köszöni Bajnai támogatását

Jámbor András magát szociáldemokratának mondja, mégis büszkén fogadja a megszorításairól híres politikus támogatását.

A megszorításairól, például a 13. havi nyugdíj, valamint a közszféra 13. havi bérének elvételéről híres Bajnai Gordon is támogatja Karácsony Gergelyt, valamint Jámbor Andrást a baloldali előválasztáson.

Karácsony Gergely: Gordon, megtisztel a támogatásod

Mint közösségi oldalán megosztott videójában

Karácsony Gergely már korábban leszögezte, megtisztelőnek tartja a neoliberális nézeteiről, megszorításairól ismert politikus támogatását,

azonban ezzel a főpolgármester nincs egyedül. Jámbor András is hasonlóan vélekedik.

Jámbor András: Köszönöm a megtisztelő szavakat és a támogatást!

A főpolgármesterhez hasonlóan ugyanis Jámbor András is eldicsekedett közösségi oldalán azzal, hogy a kormányzása alatti megszorításokról ismert Bajnai őt is támogatásáról biztosította a baloldali előválasztáson. Mint Jámbor büszkén idézte, Bajnai „jó szívvel” ajánlotta őt „a változást akaró józsefvárosiak és ferencvárosiak figyelmébe”.

A támogatásra büszke Jámbor, még egy közös fotót is csatolt bejegyzéséhez (fentebb), amely a többi között azért meglepő, mert Jámbor András magát „szociáldemokratának” tartja, amellyel nehezen összeegyeztethető Bajnai Gordon több, kormányzása idején bevezettett intézkedése, mint például a 13. havi nyugdíj, a közszféra 13. havi bérének elvétele, vagy akár az IMF-vel való szoros együttműködés.

Ismert: miközben a lakosság nyakig úszott a devizahitelekben, Bajnai-kormány az IMF kérésére 600 milliárd forintos bankmentő csomagot fogadott el.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Újabb brutál lebukás: Kamu Geri adjunktusként a dupláját kereste annak, mint amennyit állított

Varga Mihály is kiakadt: a parlamenthez méltó viselkedés reménye 45 percig tartott