in ,

Agyhalál – Kovács Patrícia szerint Eszenyit addig kéne tiltólistán tartani, míg bűnbánatot nem vall

A színésznőt még az is felháborította, hogy az RTL Klub szerepeltetni merte Eszenyit az Álarcos Énekesben.

Nagyinterjút közölt a 24.hu Kovács Patríciával az elmúlt hónap történéseivel kapcsolatban „Szégyent és sajnálatot éreztem, amikor láttam Eszenyi Enikőt az Álarcos énekesben” címmel, amibe a színésznő hitet tesz minden baloldali téma mellett.

Az interjúban elhangzott néhány érdekes mondat. Ahogy a cikk bevezetőjében írja a 24.hu:

Kovács Patrícia számára fontos a közélet, így Eszenyi Enikő és az SZFE ügyében is megszólalt. Tudja, hogy ennek „következménye” van, de nem bánja.

Az egyik érdekesség, hogy Eszenyi Enikő kálváriája, ami aztán Karácsony megválasztása után a pozíciójába került azzal kezdődött, hogy nem foglalt állást egyértelműen a kormány ellen valamelyik színésztüntetésen. Ehhez képest a cikk épphogy Kovács Patríciát állítja be bátornak, amiért felszólalt az ügyekben, hiszen mennyi mindent veszthet a kormány ellen lázadó bátor színész.

A színészvilág valóságában, mint láthattuk, láthatjuk, inkább annak van következménye, hogyha valaki nem szólal fel ilyen esetekben, és nem kezd el rögtön diktátorozni. Kovács Patrícia ezt meg is fogalmazta:

mikor azt látom, hogy egy országosan elismert színész nem szólal meg az SZFE ügyében, az nekem fájdalmas

Vagyis nem hogy bátor kiállás, hanem elvárássá vált a színésztársadalommal szemben, hogy álljanak ki az egyetemfoglalók mellett.

Olyannyira van következménye a csendben maradásnak, hogy Kovács Patrícia még a televízióból is kitiltaná színésznőt. Eszenyi nemrég az RTL Klub Álarcos Énekesben című műsorában bukkant fel. Ezzel kapcsolatban Kovács Patrícia úgy gondolja, hogy Eszenyi Enikő büntetése még nem járt le, hiszen még nem szabad őt az emberek színe elé engedni.

24.hu: Eszenyi Enikő nemrég feltűnt az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában.

Kovács Patrícia: Láttam. Szégyent és sajnálatot éreztem.

24.hu: Ezek szerint ön szerint nincs rendben egy televíziós műsorban szerepelni egy ekkora botrány után?

Kovács Patrícia:

Azt az RTL-től kell megkérdezni, hogy miért gondolták jó ötletnek ezt az egészet, miközben amikor a botrány kitört, akkor igazán transzparensen közvetítették, miközben voltak tévétársaságok, melyeknek az ingerküszöbét sem érte el, nem hogy objektíven tudósítottak volna róla. Azt éreztem a műsort látva, hogy nincs a dolgoknak következménye.

 

Ilyen a liberális kettős mérce: eljátszani a mártírt, hogyha valaki kiáll, és bátran az égbe kiáltja, hogy O1G, és büntetni azt, aki ezt nem teszi. Mert ne legyenek illúzióink, nem sok helyen kapna szerepet egy „kereszténységét nyíltan felvállaló” fiatal tehetség, ha rajtuk múlna.

Addig büntetnék az embert, amíg él, vagy amíg be nem hódol, amit Eszenyinek Kovács fel is ajánlott: visszatérhet, de előtte bűnbánatot kell mutatnia, és elgondolkoznia azon, hogy a tetteknek vannak következményei.

Akkor talán visszanyeri a mainstream kegyét.

Kovács Patrícia korábban Gusztos Péter SZDSZ-képviselő felesége volt, közismerten baloldali színésznő.

(888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Szépen lehúzta a Keménymag az SZFE-t. Ahogy kell! Videó

Ónodi Eszter is támogatja! Írdalá.hu: Mindent tegyünk meg a székely ügy sikeréért!