in ,

Agyhalál – Fodor Gábor nehezményezi, hogy a kormány elüldözte a jótékony Sorost

A Liberálisok elnöke pénteki sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz elüldözte Soros Györgyöt Magyarországról

A Liberálisok elnöke pénteki sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz elüldözte Soros Györgyöt Magyarországról. Mint hozzátette, azt az embert, aki sikeres üzletemberként, sikeres befektetőként a szabadság, a nyitottság, a demokrácia egyik legnagyobb támogatója Magyarországon.

Azt az embert, akinek vitathatatlan szerepe van a magyar rendszerváltásban. Aki tízmilliárdokat költött el arra, hogy Magyarország egy egyenlőbb, igazságosabb és demokratikus ország legyen.

Fodor Gábor sajtótájékoztatón szólította fel a kormányt, hogy fejezze be a sorosozást, a gyűlöletkeltést, a nem létező “Soros-zsoldosok” listázását, és vonja vissza az értelmetlen és felesleges indulatokat gerjesztő Stop Soros törvénycsomagot.

A Liberálisok elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz elüldözte Soros Györgyöt Magyarországról. Mint kifejtette, azt az embert, aki sikeres üzletemberként, sikeres befektetőként a szabadság, a nyitottság, a demokrácia egyik legnagyobb támogatója Magyarországon.

Azt az embert, akinek szerinte vitathatatlan szerepe van a magyar rendszerváltásban. Aki tízmilliárdokat költött el arra, hogy Magyarország egy egyenlőbb, igazságosabb és demokratikus ország legyen. Támogatta a rendszerváltó ellenzéket, a független művészeket és a független sajtót, a magyar civil szervezetek létrejöttét és működését.

Fodor Gábor szerint a magyar társadalom köszönettel tartozik Soros Györgynek az esélyegyenlőség előmozdításáért, a hátrányos helyzetűek segítéséért, a független média finanszírozásáért, a jogvédő civilek pártolásáért. Soros György a párttá alakuló Fideszt és a fiatal Orbán Viktort is éveken keresztül támogatta a rendszerváltás idején, ezért a kormánypárt is hálával tartozik neki – tette hozzá.

Forrás: OS/MTI; fotó: MTI
(pestisracok.hu)

Megint nem stadion – Több mint tízszázalékos béremelés lehet a versenyszférában

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz