in , ,

Agyhalál – Feriné: soha többé kommunizmust!

Inkább hallgatott volna…

Soha többé kommunizmust! –

mondta a kommunista Feriné. Agyunkat eldobjuk. Ez inkább ilyenkor hallgasson!

Így ír a témáról a magyarnemzet.hu

 

Az Apró–Dobrev-klán több mint hat évtizedes történetét korábbi videójában már részletesen bemutató Rákay Philip a közösségi oldalára felkerült legfrissebb felvételeken felidézi, hogy bizony Gyurcsányéknál családi hagyomány az, hogy emberek közé lövetnek.

Az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc idején Apró Antal – Gyurcsányné Dobrev Klára nagyapja – az állampárt katonai bizottságának vezetőjeként a lehető legdurvább beavatkozásokat sürgette a forradalmárok ellen – mondja Rákay Philip a videóban.

A követelések elhangzása után az 1956. október 25-i, majd a további 45 vidéki városban leadott sortüzek során több száz ártatlan életet oltottak ki Apróék.

Ötven évvel később már az Apró unoka férje, Gyurcsány Ferenc lövetett – emlékeztet Rákay.

A forradalom kerek évfordulóján azonosítószám nélküli, brutális egyenruhások ütötték-verték az embereket, szemmagasságban lőttek ártatlanokra, lovasrohamot vezényeltek fiatalokra, idősekre egyaránt.

Az eredmény – idézi fel a 14 évvel ezelőtti brutalitás tényeit Rákay Philip – többtucatnyi súlyos sérült, akik közül maradandó testi és lelki károsodást szenvedtek el.

Volt olyan fiatalember, akinek miután kilőtték a szemét, ezt nem bírta elviselni és az öngyilkosságba menekült.

Az is akkori tény, hogy Gyurcsányékat az egész hazai baloldal mosdatta, a nemzetközi fórumokon és az Európai Unió testületei előtt is, most pedig egyik legszentebb nemzeti ünnepünkön dörgölőznek hozzá Gyurcsány Ferenchez, a momentumos Fekete-Győrtől a jobbikos Jakabig, nyilvánvalóan azért, mert nem akarnak lemaradni a szemkilövető által diktált közös választási listáról – teszi hozzá Rákay Philip, aki szerint ez gyomorforgató.

Vajon ha a Dobrev-klán ismét hatalomhoz jutna, attól megrészegülve, csak úgy, megszokásból mindig közénk lövetne október 23-án? – teszi fel a kérdést a videó végén Rákay Philip. – írja a magyarnemzet.hu.

 

Szóval Feriné a kommunizmus áldozatainak emléknapján KUSSOLJON! MÉLYEN HALLGASSON!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Maruzsa Zoltán államtitkár tett rendet: Jókai nem lehet vita tárgya!

A fél internet ezen röhög! Fidelitas-alelnök Jakabéknak: sose nyomjá’ full kretént! – Videó