in , ,

Agyhalál és sivalkodás – Die Presse: Magyarország féktelenül csúszik tovább az autokráciába – Aha, 12 éve folyamatosan – Hány év kell, hogy odaérjünk?

Az osztrák lap szerint a „mintegy 13,3 milliárd eurós támogatás elvesztése sem akadályozza meg Orbánt abban, hogy autokratikus kormányzási módját megszilárdítsa”.

„A magyar kormány parlamenti kontrollja már csak papíron létezik, a bíróságoké pedig jelentősen meggyengült, de még az uniós költségvetésből származó mintegy 13,3 milliárd eurós támogatás elvesztése sem akadályozza meg Orbán Viktor miniszterelnököt abban, hogy autokratikus kormányzási módját megszilárdítsa” – áll a Die Presse hasábjain.

 


 

Na, tud ez a Die Presse, ha akar. Azok a németek írják ezt, ahol naponta zsidókat vernek, mert kipát hordanak? Igen, azok a németek.

Bizonyára 2006-ban, amikor kardlapozás, lovasroham, meg szemkilövetés volt, az volt ám a Die Pressének a demokrácia!

Így megy ez, kedves magyar barátaim: 12 éve csúszunk és csak csúszunk az autokráciába…kivéve 2019-ben, amikor Kamu Geco lett a főpolgármester, akkor nem csúsztunk, mert ugye a ballib oldal olyan toleráns, hogy ő megállapítja, mikor van demokrácia és mikor nincs: nincs, ha nem ők nyernek és hirtelen van, ha ők nyernek. Ilyen ez. Sebaj, a cukorfalat Die Presse szerint már 12 éve csak csúszunk és csúszunk…csak tudnánk, mikor érünk már oda az autokráciába, mert sajnos nem vagyunk ott, pedig igény lenne rá.

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

További híreink:
Már 600 ezren látták! Ilyet se látni gyakran: elbűvölő grúz lányok énekelnek magyar népdalt (VIDEÓ)Fontos információ ☝️ – Akkor marad a benzinárstop, ha érkezik orosz olajPolitikai hullák – Bekrepált Jakab Péterék mozgalommá alakulása, messze még a (nép)pártosodásA balmédia még mindig hallgat – Deák Dániel: már 5 órája leleplezték a balliberális oldal hazugságait a külföldi finanszírozás kapcsánSzánalmas baloldal – Megszületett a baloldali mocsárban a válasz a dollárbaloldalra: elkezdtek „rubeljobboldalizni”Hivatalos: nem emelkedtek jelentősen a rezsiköltségek 🤑Kovács Zoltán bekeményít 💪 : szégyen, amit a magyar baloldal művel az EU-s források ügyébenPolitikai hullák – Röhögjünk együtt: Maki Zaj bejelentette, hogy új pártot alapít 😁Pilhál az ex-cenzor Lendvai Ildikóról: kacaj az elfekvőbőlBayer Zsolt: a magyarországi baloldal lelki igénye a hazaárulás és valamely külföldi nagyhatalom talpnyalásaHont kimondta a lényeget egy interjúban: erre az ellenzékre semmi szükség nincsen – VideóNovák Katalin: itt van velem lélekben tizenötmillió magyar emberElemző: a béke magyar államérdek – Novák Katalin kijevi látogatásával ezt a gondolatot szimbolizáltaBréking! Guruló dollárok – Philip borítja a bilit, ezért börtönbe kerülhetnek egyesek – VideóMár több, mint 100 ezer magyar látta – Orbán beugrott egy virágboltba ádventi koszorúért (videó)

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Csicska sajtó – Helyreigazították a HVG-t: valótlanságot közölt Varga Juditékról

Ezek ugyanazok – Húha, tudja ezt valaki követni? Gyurcsányista vezetésű kerületnél landolt a Jobbikból a Momentumba távozó egérfejű Stummer János