in ,

Agyhalál – Dobrevnek halvány fingja sincs ki Eger polgármestere

Jószerivel el sem kezdődött még az ellenzéki előválasztás, máris teljes a zavar a baloldalon.

Jószerivel el sem kezdődött még az ellenzéki előválasztás, máris teljes a zavar a baloldalon. Megannyi háztartásba sikerült eljuttatni a DK szórólapját, ahol jelöltjüket – Berecz Mátyást –polgármesteri rangba „emelték”.

Régóta tudjuk, hogy a Dobó István Vármúzeum volt igazgatója, az állítólag nemzeti érzelmű Berecz Mátyás Gyurcsányék embereként méretteti meg magát a baloldali előválasztáson. Furcsa életpálya ez.
Ez a levél kerül(t) a Heves I.számú választókörzet postaládáiba. Ezek szerint Berecz Mátyás Eger POLGÁRMESTERE?

Dobrev Klára személyesen ismeri Matyit, csak azt se tudja kicsoda ő. Értjük?

Sokunknak nem újdonság, hogy Gyurcsányéknál nehezen megy az igazmondás (lásd Balatonőszöd, 2006.).

A „baki” kapcsán két kérdés is felmerül. Vajon a Demokratikus Koalíció abban a tudatban van, hogy pártjuk adott vezetőt városunknak 2019 őszén? Viccesen válaszolva: amekkora a zűrzavar a Városházán, már ezen sem lepődnénk meg.

A másik: 2018-ban Gyurcsány Ferenc az akkori egri országgyűlési képviselőjelölt nevét tévesztette el, Juditnak nevezte Noémit. A TV Eger akkori összeállításában 1 perc 3 másodpercnél következett az ominózus jelenet. Bár nem sokan hallották a helyszínen, hiszen akkor is szolid volt az érdeklődés, csupán lézengtek az emberek, azt is mondhatnánk, hogy a „kígyók nem kígyóztak” a bukott miniszterelnök előtt.

Sőt! Berecz Mátyás esetében már az alpolgármester megjelölés sem lenne helytálló.

De ha egyszer a név, másszor a titulus nem megy, akkor mekkora lenne a zűrzavar, ha (ismét) kormányra kerülnének?

Erre a kérdésre tudjuk a választ, csak vissza kell emlékeznünk a 2010 előtti időkre… Amikor Gyurcsány a sajátjainak bevallotta, hogy hazudtak, hogy azután gumilövedékkel vakították a magyart a pesti utcákon, hogy a gazdasági világválság (aminek “épp csak a szele érint minket” – mondta Gyurcsány) majdnem államcsődbe vitte az egész országot.

Berecz Mátyás korábbi szavai szerint 10 ezer egri és 3 millió magyar hülye. Mert a Fideszre szavaznak. Szerintünk pedig egy koncepció nélküli, csupán vélhetően bosszúvágyból helyezkedő jelölt személyes harcának ne az egriek, és ne a magyar emberek igyák meg a levét!

 

(egerhirek.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A kertépítész végzettségű Vénaszájú Márta felcsapott orvosnak: “ugyanis azt látni kell, hogy az, hogy 2,5 millió embert megböktek, az semmit nem jelent védettség szempontjából”

Mostantól Tordai Bence Putyin pincsije – Beoltatta magát a Szputnyikkal