in , ,

Agyhalál – Az Index most épp azt sugalmazta, hogy a magyar államnak köze lehetett egy emberrabláshoz

Kedd este ismeretlenek elrabolták az Esterházy-hagyaték kezelőjének édesanyját a burgenlandi Kismartonban

Kedd este ismeretlenek elrabolták az Esterházy-hagyaték kezelőjének édesanyját a burgenlandi Kismartonban. A hír bejárta a magyar és a nemzetközi sajtót is, de az Indexnek sikerült most is felfedezni az események mögött megbúvó Orbán-szálat.

Az alaphír szerint a nyílt utcán raboltak el kedden a burgenlandi Kismartonban (Eisenstadt) egy 88 éves asszonyt, aki az Esterházy Alapítványt kezelő Ottrubay István édesanyja. Az idős nő épp az utcán sétált az ápolójával, amikor két autó megállt mellettük, egy kalapot viselő “magas, szőke, vékony” nő és egy férfi ugrott ki belőlük, az ápolót félrelökték, az idős asszonyt pedig betuszkolták az egyik autóba, majd nagy sebességgel elhajtottak a helyszínről.

Ezt a hírt a Soma-díjas Indexnek sikerült úgy interpretálnia, hogy az elrablással közvetetten összefüggésbe hozta a magyar államot is.

Így zárják cikküket az emberrablásról:

Bizarr egybeesés, hogy az Esterházy Alapítvány perben áll a magyar állammal a 20. század elején az Esterházy család fraknói várából Budapestre átszállított 260 műtárgyért, és könnyen lehet, hogy a februárban esedékes bírósági döntés neki ad majd igazat.”

Mint mindig, a valóság most is rárúgta az ajtót az Indexre, és kiderült, hogy az idős asszony elrablása egy eldurvult családi vita végkifejlete volt. A baloldali fake newson nevelkedő egyszeri indexes olvasók hamar felkapaszkodtak a lap gyűlölethullámára, a kommentekben, hozzászólásokban rendőrállamot, maffiakormányt és egyéb cifraságokat kiáltottak.

(forrás:888.hu)

Most kaptuk – Megnézheti magát az ellenzék – Özönlenek az újabb mémek

Hoppá – Már hat gyanúsítottja van a metrókorrupciónak, Demszkyék még mindig szabadlábon