in , ,

Agyhalál – Az aradi (!) származású DK-s Szaniszló megtiltotta a Trianon emlékmű felállítását a XVIII. kerületben

A mindenszo.hu helyszíni tudósítása – Történnek még döbbenetes dolgok 100 évvel Trianon után

Június 4-e van, a XVIII. kerületből jelentkezünk, egy szakrális helyről, a Hargita térről. 
Az elmúlt 100 évben igencsak hányattatott sors jutott a térnek. Itt áll egy kereszt, amihez az alapanyagot, a földet, és a sziklákat Nagy-Magyarország 64 vármegyéjéből hozták ide. A Rákosi korszak lerombolta, majd a nemzetépítők újra felépítették, aztán újra lerombolták, majd újra felépítették. Nem egyszerű eset.

A tér körüli utcanevek is beszédesek:

 

A Fidesz-KDNP a keresztnél tartott megemlékezést Trianon 100-ik évfordulóján. Az emléknap alkalmából Ughy Attila, volt polgármester (jelenleg a fővárosi frakció tagja) tartott beszédet.

Az emlékezés bizonyos szempontból olyan csonka volt, mint a jelenlegi Magyarország. Egy magánvállalkozó ugyanis jelentkezett, aki hajlandó lett volna 40 millió forintot adni egy csodálatos Trianon emlékmű létrehozására a téren. De sajnos közbejött az önkormányzati választás, amit nem a nemzeti oldal, hanem újra a kommunisták nyertek meg, Szaniszló (DK) személyében.

Az új DK-s polgármester, aki nem mellesleg aradi (!) származású, viszont nem fogadta el az ingyen pénzt, pedig nem kevés összegről lett volna szó. Ha úgy tetszik, Szaniszló Sándor megtagadta saját erdélyi származását (vajon milyen érzés lehet felköpni, és aláállni?), és megtagadta a kerületi lakosoktól is ezt a 40 millió forintot. Brávó.

 

A megemlékezés a Székely Himnusz eléneklésével ért véget. Ezt követően az egybegyűltek átvonultak egy magáningatlanhoz, ahol a tervezett emlékmű nemrég felállított és megszentelt mini másolatát tekintettük meg, mert a magyar már csak olyan, hogy makacs, és nem hagyja magát. Azért is lett egy Trianon emlékműje a XVIII. kerületnek!

 

(Kereszt a Hargita téren. Fotó: mindenszo.hu)

 

(Az említett Trianon emlékmű oldalról. Fotó: mindenszo.hu)

 

(Az emlékmű mini másolata szemből. Fotó: mindenszo.hu)

 

 

Ahogy az ősi mondás tartja: jön még kutyára, és a polgármesterre is „teherautó”, nem sokáig fog ő itt uralkodni felettünk.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hivatalos: a HVG-nél és a 444-ben nem magyarok dolgoznak

Üzenet a komcsi, Momentumos Szarvas Koppány Bendegúznak: aggódunk a testi épségedért!