in ,

Agyhalál: a Telex szerint a Telex a leghitelesebb hírportál

Hogy nem szakad rájuk a plafon

Van egy ősi mondás: az öndicséret bűzlik.

Ekkora szintű önfelsz*pást még sosem láttunk a magyar média egén, mint amit a Telex (Latex) művelt. A Független Objektív Média (FOS) versenyében most a Telex vitte prímet, cikket írt a Telex arról, hogy a Telex szerint a Telex a leghitelesebb sajtó a magyar média vérzivataros tengerében.

Hogy nem szakad rájuk a plafon!

Ez az a Telex, amelyik azt hazudja, hogy 3 ezer a lángos a Balatonon, miközben Budapesten a strandokon annyi?

Ez az a Telex, amelyik azt hazudja, hogy 50%-al emelkednek a fenyő árak karácsonyra, majd kiderül, hogy a kereskedők tavalyi áron adták a fát?

Igen, ez az a telex. És lehet sorolni végeláthatatlan.

Az öndicséret bűzlik.

Messziről

Akkor erről ennyit.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 


 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Bognár Zsolt: Manfred Webernek szerény, személyes véleményem szerint az Európai Néppárt frakciójának vezetése helyett az óvodában lenne a helye

Megalázó: a budapesti Rod Stewart-koncerten is csúnyán kifütyülték Zelenszkijt (VIDEÓ)