in ,

Agyhalál – A Párbeszéd Békés megyei elnöke részt vesz a békéscsabai Jobbik újjászervezésében

Miután januárban feloszlatta magát a békéscsabai Jobbik, most a Karácsony-féle Párbeszéd Békés megyei elnökének közreműködésével alakulhatott újjá – írja az origo.hu.

Miután januárban feloszlatta magát a békéscsabai Jobbik, most a Karácsony-féle Párbeszéd Békés megyei elnökének közreműködésével alakulhatott újjá – írja az origo.hu. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kritikus káderhiány vagy a Jobbikon belüli rohamos balratolódás áll az első látásra még némileg szürreális jelenség mögött.

Miután a januári kongresszuson a küldöttek a Gyurcsány-párti Jakab Pétert választották meg a Jobbik elnökének, a párt békéscsabai csoportja egy nappal később feloszlatta magát.

 

Reméljük a Jobbik egyszer majd visszatalál az eredeti útra

– írták akkor búcsú közleményükben. Mint kiderült, hiába reménykedtek: a Jobbik Jakab Péter Gyurcsány-párti politikája miatt visszafordíthatatlanul baloldalra sodródott – fogalmaz az Origo.

PÁRBESZÉDES  JOBBIK ALAPÍTÓ

Hat hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy a pártközpont feltámassza az alapszervezetet, amely egykoron egyébként az egyik legnagyobb taglétszámú volt. Az attrakció nem akárhogyan sikerült: az biztos, hogy sokáig emlékezetes marad.

Tisztelt csoporttagok! A mai nappal Stummer János segítségével Békéscsabán új Jobbik alapszervezet alakult. A Viharsarokban is sokan vagyunk, akik változást akarnak, egy olyan országot, ahol fontos a vidék is, a nemzeti értékeink és egy élhető fejlődő térség részesei akarunk lenni

 jelentette be Csonki Dávid a csoportalapítás hírét az egyik, Jakab Pétert támogató közösségi fórumon. Később az alapszervezet is kiadott egy közleményt, amelyben azt írták, hogy a tagok elszántan dolgoznak majd a nemzet érdekeit szemelőtt tartva egy élhető, fejlődő térségért”, továbbá várják a tagok és szimpatizánsok jelentkezését.

A mai nappal én is jelentkeztem a Jobbikba

– tette hozzá Csonki Dávid.

Nem véletlenül: a Jobbik-csoport alapító Csonki ugyanis korábban szép karriert futott be Karácsony Gergely pártjában. A Behír számolt be róla, hogy tavaly novemberben a Párbeszéd Békés megyei elnökének nevezték ki a baloldali politikust. A tavalyi önkormányzati választáson képviselőjelöltként induló Csonki,  jelenleg is a Párbeszéd koordinátoraként tünteti fel magát a közösségi oldalán. Arról nem is beszélve, hogy több olyan kép is található Facebookján, amikor még a másik pártjának dolgozott. Ezen a májusban készült képen az látható, amint a békéscsabai Jobbik megalapítását bejelentő politikus egy párbeszédes pólóban készül maszkot osztani. Itt pedig Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd egyik legismertebb arcának a társaságában jelentette be, hogy találkozott Gyurcsány Ferenccel.

2 nap alatt 2 PARLAMENTI képviselővel találkoztam.
Tegnap Gyurcsány Ferenccel a DK elnökével, ma Kocsis-Cake Olivio járt Békéscsabán. 
Olivioval, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjével, együtt tartottunk fórumot a Jaminai Közösségi házban

– írta.

JOBBIKBÓL BALLIK

Nem új keletű, hogy a baloldali politikusok átsorolnak a megroppant Jobbikba. A Gyurcsány-vonal győzelmével zárult tisztújítás után sajtófőnökként merült fel Szapanyos Anett neve. Ez azért hatott furcsán, mert Szaponyos korábban a Párbeszéd ifjúsági szervezetének, a ZöldFrontnak volt az elnökségi tagja. A politikus egyébként Jakab Péter környezetéből került ki: jelenleg is a pártelnök asszisztense – számol be a portál.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion! Mostantól minden diák ingyenesen kapja a tankönyveket!

Így adott könyökpacsit egy belga Rendőrnek Orbán Viktor!