in , ,

Agyhalál – A Momentum megcáfolta saját javaslatát a nyolc éves miniszterelnökségről – 11 éve regnál Rutte, és újraválasztották – A Momentum meg gratulált

A tizenegy éve regnáló holland kormányzót újraválasztották, ennek mégis örült Fekete-Győr András pártja.

A tizenegy éve regnáló holland kormányzót újraválasztották, ennek mégis örült Fekete-Győr András pártja.

A Drót írt arról, hogy ugyan a Momentum 8 éves kormányfői korlátozást akar, mégis örül a 11 éve kormányzó holland kormányfő újraválasztásának. Hangsúlyozzák: a párt „Új Magyarország” programja pont a járvány harmadik hulláma alatt hozott volna egy sor enyhítő intézkedést, Hajnal Miklós kampányfőnök február 8-án még a szabadtéri vendéglátóhelyek, a mozik, a színházak és a szállodák nyitását követelte. Aztán megérkezett Kerpel-Fronius Gábor „NDK-típusú” várbetonozási javaslata, írják.

 

Hollandia borította a következetességet

Fekete-Győr András Gelencsér Ferenccel, a botrányról botrányra bukdácsoló budavári vezetés momentumos alpolgármesterével közösen azt is bejelentette, hogy 8 évben korlátoznák a miniszterelnöki hivatal betöltését. Hollandia azonban kimaradt a számításból, írja a Drót. A momentumos Cseh Katalin ugyanis 9 nappal ezelőtt örült egy nagyot annak, hogy újra a 11 éve kormányzó Mark Rutte nyerte az ottani parlamenti választásokat.

„Gratulálok az Európa-párti Mark Rutte miniszterelnöknek (őt láthatjátok a képen) és az általa vezetett Szabad Demokrata Néppártnak (VVD) a győzelemhez és külön gratulálok a szintén Európa-párti Sigrid Kaagnak és pártjának, a 66-os Demokratáknak (D66), akik nagyszerűen szerepeltek ezen a választáson és sokkal jobb eredményt értek el, mint legutóbb. Az ő sikereikből mindannyian erőt meríthetünk!” – írta Cseh Katalin.

A Drót kérdése, hogy például egy csurgói diák ugyan miért meríthetne erőt a „fukar négyek” egyikének, tehát a hazánknak járó uniós források csökkentéséért küzdő holland fickónak a másfél évtizedes hatalomgyakorlásából.

Rutte most tizenegyedik éve kormányozza Németalföldet,

és most jó eséllyel még 4 évig fogja, írják. Hangsúlyozzák: úgy tűnik a Momentumnak fontosabb az internacionalizmus, mint a következetesség.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Covid-halálozás: mik a valódi számok? Most kiderül minden

Nem stadion – Több mint ötezer család energiaszükségletét fedezi a most épülő napelempark