in ,

Agyhalál – A migránsok miatt egyre több a poligámista Svédországban

A Dagens Juridik svéd lap információi szerint legalább 307 poligámista él Svédországban.

A migránsok miatt egyre több a poligámista Svédországban

Svédországban illegális egyszerre több emberrel házasságot kötni, mindennek ellenére több száz migráns él hivatalosan poligámiában.

Az adatok szerint összesen 307 poligámista él az északi országban, közülük 152 férfi, 155 pedig nő. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 38 olyan házasság van érvényben Svédországban, amely nem csak két fél között köttetett. A lap információi szerint mindez annak köszönhető, hogy a muszlim országokból rengeteg migráns érkezik Svédországba. Ha az illető a származási országában érvényes és bejegyzett házassággal rendelkezik, azt a svéd állam is elismeri.

Egy iszlamológus, Suad Mohamed szerint – aki mellesleg már 32 éve Svédországban él és feministának vallja magát – a poligámiát ugyan úgy el kellene fogadni mint az azonos nemű párok házasságát.

Minden muszlim, aki hisz a Koránban és a prófétában tudja, hogy egy férfinak több felesége is lehet – nyilatkozta Mohamed az SVT-nek.

Suad apjának három felesége van, és álszentségnek tartja a poligámia elleni tiltakozást, mivel szerinte teljesen rendben van, ha van egy feleséged és mellette tíz szeretőt tartasz.

(forrás: Tóth Dalma, 888.hu)

Századvég: a magyarok többsége elutasítja az ENSZ migrációs tervezetét

Lopott fotóval és hazugsággal kampányol egy a határon túli magyarok ellen uszító Facebook-oldal