in ,

Agyhalál – A DK szerint a kormány törvénytelen, de a törvénytelen kormány által adott képviselői fizetéseket azért felveszik!

A DK közleményt adott ki

Olvassák ezeknek a hülyéknek a nyilatkozatát:

 

A törvénytelen kormány az emberekkel fizetteti meg elhibázott politikájának és korrupciójának árát.

„Orbán Viktor szerda délután jelentette be, hogy minden Magyarországon lévő energetikai cég, telekommunikációs cég, bank, légitársaság köteles lesz befizetni a rezsivédelmi és a honvédelmi alapba. A Demokratikus Koalíció felhívja mindenki figyelmét, hogy ez nem jelent mást, minthogy végső soron a törvénytelen kormány a magyar emberekkel fizetteti meg az elhibázott politikája, a mértéktelen lopás és az esztelen költekezések árát.

Teljesen nyilvánvaló ugyanis, hogy ezek a cégek a rendkívüli adójukat a szolgáltatásaik árának emelésével fogják előteremteni. Orbán így lopja meg és csapja be újra és újra a magyarokat: Orbán új adóit a tisztességes magyar emberek fogják kifizetni.

– írja a hungarofób DK.

 

Ez a közlemény csak egy színjáték: elhadarják, hogy a kormány törvénytelen, de azért leteszik az esküt, és felveszik a kétmillás fizetést.

 

Na, pontosan így kell kezelni minden DK közleményt. Le kell szarni.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Új törvény kell! Itt az ideje megszüntetni a főpolgármesteri posztot, és Budapestet egy minisztérium irányítása alá helyezni

Soha ne feledjük! Jurák Kata: tizenhat éve hangzott el Gyurcsány őszödi beszéde – Hazudtak reggel, délben, este