in , ,

Agyhalál – A 24.hu durván beszólt Salvininek

AGYNÉMÁK

Fasisztázza az olasz miniszterelnök-helyettest a 24.hu

 

Huszadik századi hangulatot idéző, uszítással, megbélyegzéssel és bérrettegéssel megfűszerezett cikkben fasisztázta le a 24.hu az olasz nép által demokratikus módon megválasztott jobboldali miniszterelnök-helyettest, Matteo Salvinit.

Ismét sajtótörténeti gyöngyszemet produkált az „objektív”, „mértékadó” és „szakmai” ámde sokkal inkább migránssimogató, liberális 24.hu, amely egy névtelen cikkben

az MTI tudósítását saját véleményével kiegészítve, önkényesen odabiggyesztette Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes elé az „újfasiszta” jelzőt.

Felül a 24.hu, alul az MTI híre.

Ezek szerint a 24.hu úgy gondolja, aki megvédi az országának határait az illegális, Soros Györgyék által odaúsztatott bevándorlóktól, az újfasiszta – jelentsen ez 2018-ban akármit is.

És a szélsőségesen liberális lap szerint ez alól még egy demokratikusan megválasztott miniszterelnök-helyettes sem lehet kivétel.

Persze függetlenül attól, hogy a bevándorlásellenes Lega elnöke – aki köztudottan a Milánói városvezetés önkormányzati tanácsosaként tevékenykedett korábban – köszönőviszonyban sincs az olasz újfasizmussal. Soha nem is volt.

De legyünk őszinték, mikor érdekelték valaha is a függetlenobjektív, migránspárti propagandistákat a tények?
(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Hülye franciák – Macron azonnal kirúgta a budapesti francia nagykövetet, aki megvédte Magyarországot és Orbánt

SPANYOL AGYHALÁL – TITKOS TALÁLKOZÓ SOROSSAL: Soros elmondta mit kell tennie az új baloldali spanyol kormánynak: egyből elkezdték befogadni a migránsokat