in ,

Hülyébbnél hülyébb ellenzéki jelöltek – Horváth „ingyen-BKV” Csabát indíthatják a szocialisták Budapesten

Végre: visszatérhet a szocialisták budapesti reménysége, Horváth Csaba. A „siker” garantált

A Magyar Idők információi szerint Horváth Csabával futhat neki a 2019-es az önkormányzati választásoknak az MSZP. Az, hogy párszor már megbukott a politikus Budapesten, nem nagyon számít a szocialistáknak. A bizalom továbbra is él Horváth Csaba irányába. Egyébként az ellenzéki pártok abban reménykednek, hogy még idén le tudnak zavarni egy előválasztást, hogy kiderüljön: ki legyen a baloldal főpolgármester-jelöltje.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Az MSZP Horváth Csabát küldheti ringbe

Hamarosan felszáll a füst”

– mondta a lapnak Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke arról, sikerült-e már kidolgozni a párt által sürgetett előválasztás részleteit, ahol a baloldal Tarlós István kihívóját keresi.

Érdekesség, hogy a szocik nem álltak be a baloldal legnagyobb szélkakasa, Karácsony Gergely mögé, aki pár hónapja még a miniszterelnök-jelöltjük volt.

Ezzel kapcsolatban Molnár csak annyit mondott, hogy

nem hitvitát szeretnének, hanem azt, hogy a budapestiek döntsék el, ki legyen a baloldal főpolgármester-jelöltje.”

A szocialisták egyszer már nagyon jól jártak Horváthtal, 2010-ben ő volt a párt főpolgármester-jelöltje, aki a legnevetségesebb kampánytémát választotta, a BKV ingyenessé tételét, valamint a dugódíjat. Ezt az ígéretet a választáson induló ellenfelei, illetve az összes többi párt elutasítással fogadta, megkérdőjelezve annak realitását és komolyságát.

Eddig – Tarlóson kívül – csak Puzsér Róbert és Sermer Ádám, a Liberálisok politikusa jelentette be, hogy elindul a jövő őszi főpolgármester-választáson.De nemrég Demszky Gábor neve is felmerült. A bukott szadeszes politikus ugyanis arról beszélt korábban, hogy szívesen lenne újra főpolgármester.

Demszkyről röviden:

(Bokor Gábor, 888.hu)

MSZP-s börtönkoalíció – A szegedi fiatalok megelégelték, hogy elítéltek vezetik a várost

Újabb agyhalott akarja, hogy az utcán fagyjanak meg a hajléktalanok – Íme Nagy Bandó András