in , , ,

Áder János is részvétét fejezte ki a bécsi terrortámadásban elhunytak hozzátartozóinak – Az ellenzék még hallgat

Részvétét fejezte ki Áder János köztársasági elnök

Részvétét fejezte ki Áder János köztársasági elnök a hétfő esti bécsi merénylet áldozatai hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi teljes gyógyulást kívánt az Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnöknek kedden írt levelében. Áder János elvetemült támadásnak nevezte az összehangolt terrorista akciót, melynek a legfrissebb információk szerint már négy halálos áldozata és tizenhat sebesültje van,  közülük legkevesebb hat ember állapota súlyos.

Áder János úgy fogalmazott:

Megdöbbenéssel értesültem arról, hogy tegnap este terrorista merénylet történt Bécsben. Mélyen elszomorított, hogy a barbár támadás során több ártatlan ember is életét vesztette, mások pedig súlyosan megsebesültek. Átérezzük Ausztria népének megrendülését, és bízunk abban, hogy az osztrák hatóságok rövidesen elfogják a tetteseket. A tragikus esemény megerősíti azt az elköteleződést, hogy az Európai Unió minden országának együtt kell működnie a terrorizmus visszaszorításáért.

– hangsúlyozta a köztársasági elnök, aki reméli, hogy hamarosan helyreállhat a nyugalom Bécsben, ahol elvetemült támadás érte a polgári lakosságot.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Trump: Meg kell állítani az ördögi terrorizmust

Orbán Viktor rendkívüli üzenete Ausztriának! Videó