in ,

A Závecz szerint „nagyot zuhant” a Fidesz. 50%-on áll

Závecz, a nagytudású

A Hír Tv-ben rendszeresen makogó Závecz Tibor, és az ő kutatóintézete megmérte pár napja, hogy „hatalmasat zuhant a Fidesz”. Ezt a választások előtt a Median is el szokta játszani, akik előtte két hónappal 60%-ra direkt túlmérik a Fideszt, majd miután „durván” visszaesik 53%-ra, akkor megírják, hogy „bezuhant” a Fidesz, majd 2018-ban megnyerték a parlamenti választásokat 2/3-dal, és 2019-ben az EP választásokat, majd az önkormányzati választásokat is (igaz, Budapest és pár nagyváros elveszett) 52-38%-ra nyerték országos szinten.

Elérkezett hát most Závecz elvtárs, hogy megírja, „nagyot zuhant” a Fidesz. Egészen pontosan 49%-ot mért, ami +/- 3%-os hibahatárt tekintve nyugodtan kijelenthetjük, hogy 50%-on van kb. a Fidesz. Ahogy eddig is, ahogy azt más közvéleménykutató is mérte. Tehát változás nincs, csak Záveczék huhognak.

Ettől függetlenül a kormánynak nem a közvéleménykutatásokat kell megnyernie, hanem az online térben is fel kell készülnie a folyamatos csatákra. Erre vannak biztató pozitív jelek.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Teljesen okafogyott a tanártüntetés – Mutatjuk miért

Az Informátor megmutatja milyen bunkó Gréczy Zsolt – Videó