in , ,

A vidéki magyarokat gyalázza a külföldön élő, ál-keresztény, sátánista Perintfalvi – Íme, ezeket mondta

Nem akartunk vele foglalkozni…

Nem akartunk vele foglalkozni, de a mandiner.hu érthetetlen okokból megint ezt az álkeresztény sátánistát szemlézte. Először is tisztázzuk: Perintfalvi Rita nem vallásos, az egyházba beférkőzött, a keresztény egyházat bomlasztó szélsőséges, balliberális sátánista személyről van szó. Nem lepődnénk meg, ha járt volna Epstein szigetén…

Perintfalvi azért ál-keresztény, mert teológusnak adja elő magát, de közben az egyházat támadja. Ateista barátai vannak (voltak), pl: Homonnay Gergely, aki a legundorítóbb módon gyalázta a magyarokat és a keresztény egyházat. Madarat tolláról, embert barátjáról.

Most pedig térjünk a lényegre: Perintfalvi legújabb böffenetéből idézünk, az egészet nem mutatjuk, csak a részleteket:

 

Vidékiek gyalázása #1:

Mi lesz akkor, ha megkopik az orbánviktor-hit abban a vidéki öregasszonyban, aki felragasztotta a vezér képét a sparhelt fölé?

 

Vidékiek gyalázása #2:

…elmegy a falu apró boltjába bevásárolni, persze csak a legfontosabbakat, mert már nem jut másra, de mit számít az, amíg még megvan a hit? Az Istenben, az egyházban és a hazában, de persze legfőképpen a jótét vezérben….

 

Vidékiek gyalázása #3:

Persze ő soha nem hagyta el az ország földjét, nem tanult nyelveket, nem is ért a politikához. De szavazni mindig elmegy. Mert a vezér csak megküldi minden évben azt a kis kiegészítő nyugdíjat így karácsony közeledtével. Az idén egy egész havi díj érkezik majd. Igaz, hogy az infláció miatt semmit nem ér, de ő ezt szerencsére nem érti.

 

Vidékiek gyalázása #4:

Néha kicsit szégyelli is, hogy minden este imádkozik érte, de hát annyi ellensége van szegénynek ebben a világban, annyi borzalmas csatát, sőt háborút kell megvívnia nap mint nap, ő meg úgyis ráér. Ebben a korban már csak az imádkozás az egyetlen szórakozása. Meg persze a tévé. Kizárólag a királyi tévé, hiszen ott megmondják az igazságot, a többi csatorna meg csak hazudik. Még a Kossuth rádiót hallgatja szívesen, főleg azt, amikor a vezér beszél. Már nem olyan szép ember, mint korábban volt, pocakot is eresztett, de a hangja még mindig ragyog, megmelengeti a szívét akárhányszor csak hallja. Sokszor aggódik érte, hogy nehogy valami baj érje, mert akkor mi lesz ezzel az országgal? S akkor kiben fog hinni ő? Már pedig hit nélkül élni képtelenség. Szegénységben lehet, de ha a hit veszik el, akkor elveszik minden.

 

Javaslatunk a külföldön élő Perintfalvinak:

NE MENJ EL LIBUSKÁM EGY MAGYAR VIDÉKI FÓRUMRA! Nem biztos, hogy utána hazatalálsz, kisbarátom.

 

Ha, már senki sem mondja el Neked ezek után, hogy hova menj és mit kéne csinálnod, akkor segítünk, Rituska, íme:

  1.  Kussolj!
  2. Takarodj vissza Ausztriába!
  3. Hagyd békén az egyházat!
  4. Ne gyalázd a magyarokat!
  5. Tartsd tiszteletben a választások eredményeit!
  6. Ne vedd többé a szádra vidéki honfitársainkat!
  7. Kussolj! Ja, ezt már mondtuk.

 

Na, puszi!

(Apropó, mi újság a guruló dollárokkal? Arról bezzeg kussolsz!)

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

További híreink:
Szijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adniHoppá! Csányi Sándor: próbáljuk elfogadtatni a Nagy-Magyarország jelképet az UEFA-valNyílt levelünk célba ért a miniszterhez! Nagy István: nem szorulunk rá a kukacevésre! (VIDEÓ)Az adatRADAR megbuktatta a DK-s képviselőt – Gyanúsítottként hallgatták ki a taxikártya-botrányba keveredett DK-s képviselőtNem stadion – Hatalmas az érdeklődés a kormány új hitelprogramja irántCsicskul az MSZP: újabb MSZP-s politikusok léptek át a DK-ba

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Guruló dollárok – Bohár Dani látványosan becsicskította Nímandmüller Pétert (videó)

Ilyen nagy baj nem volt még a baloldalon – Dollárbotrány: Kamu Gerire is ráéghet, hogy Amerikából pénzelték az ellenzéket