in ,

A Tordai-villa titka – A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz került Tordai Bence villabotránya – Ebből baj lesz

Itt az újabb fejlemény Tordai villabotrányában

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz került Tordai Bence villabotránya – derült ki a Mediaworks Hírcentruma által megszerzett hatósági határozatból. Az ügyben tett feljelentést korábban az ügyészség vizsgálta, a vádhatóság ugyanakkor úgy döntött: első körben az engedélyezési feladatokkal kapcsolatban eljárt személyek felelősségét kell vizsgálni. Ezután vehetik elő Tordait.

 

 

Tordai Bence villabotrányát a Metropol robbantotta ki, miután megírta, hogy a Párbeszéd társelnöke vett magának egy parasztházat Budapest egyik legdrágább részén, a II. kerület kertvárosában.

Az ellenzéki politikus lényegében e mögé a parasztház mögé „bújva” kezdte el kijátszani az építési előírásokat, mivel a kérdéses telekre a szigorú előírások miatt nem kaphatott új épületre engedélyt. 

A képviselő azt állította, csak felújítja az eredeti házat, miközben teljesen lebonttatta és a helyére egy vadonatúj, százötvenmillió forint értékű villát épített.

A lap azt is leírta: az építkezéseken kötelező, az építés fázisait nyomon követő úgynevezett e-napló egyértelműen lebuktatta a politikust, ebből kétséget kizáróan kiderül ugyanis, hogy a régi házat teljesen elbontották és egy új háznak ástak géppel vadonatúj alapokat.

 

(Pámer Dávid, magyarnemzet.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Agyhalál – Futóbolondok: Pécs polgármestere lemondta a tűzijátékot, amit nem is szoktak megtartani + mindenszo.hu kommentár

Szentesi Zöldi László kiakadt: nem ahhoz az Európai Unióhoz csatlakoztunk amelyik parancsuralmi előírásokkal üzemeltetné tagországainak életét