in ,

A teljes ellenzék kussol – Újabb határt áttörve nagyot erősödött a forint + Mindenszo.hu kommentár

362 forintért adnak egy dollárt, 393 forintért egy eurót.

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon és emelkedéssel fejezi be a hetet is.

Az eurót 393,57 forinton jegyezték este hat órakor a kora reggeli 394,60 forint után, ami a forint 0,3 százalékos napi erősödésének felel meg. Szintén 0,3 százalékkal erősödött a forint a dollár ellenében is, melynek a jegyzése 363,21 forintra ( azóta már 362- a szerk.) csökkent estére a kora reggeli 364,42 forintról. A forint a svájci frankkal szemben 0,9 százalékos nyereségre tett szert pénteken, a svájci frank jegyzése 394,00 forintra csökkent 397,36 forintról.

Péntek esti jegyzésén a forint 0,7 százalékkal áll erősebben a hétfői kezdésnél az euróval és a dollárral szemben egyaránt, valamint 0,2 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében. Az év eleje óta a forint erősödött mindhárom devizával szemben; 1,5 százalékkal az euró, 2,7 százalékkal a dollár és 2,4 százalékkal a svájci frank ellenében.

(MTI)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: az egész alja, semmire sem jó, semmirekellő baloldali ellenzék most kussol! Ha a forint gyengül, akkor indul a Zóóóóóóóóóóbánozás, ha a forint erősödik, ugyanezek a gazemberek mélyen kussolnak. A hányinger kerülget ezektől.

Szépen gyarapodik a baloldali börtönválogatott – Felfüggesztett börtönt kér az ügyészség Varju Lászlóra

Hont András: meggyőződésem, hogy az internet sokkal jobb hely Gábor György nélkül