in ,

A sz(t)arklikk.hu nevű moslékportálon egy KOMCSI GAZEMBERNEK a lánya sivalkodik és nácizza a Fideszt

undorító

A disznószemű Vásárhelyi Mária úgy fasisztázza a Fideszt, mint a kommunista apja a vidéken élő magyar honfitársainkkal tette évtizedekkel ezelőtt:

 

PINCZÉSI VÁSÁRHELYI “MÉLTÓ” UTÓDJA VOLT A SZABAD NÉPNÉL

Ebbe a történetbe ebben a cikkben mélyebben nem mennék bele, idéznék viszont néhány Pinczési-cikket (ekkor természetesen Pincésinek írták a nevét) az ötvenes évekből. Olyan írások ezek, amelyekhez hasonlót Vásárhelyi Miklós írt, egyébként ugyanoda, a Szabad Népbe.

Vásárhelyi még a negyvenes években írt olyan förmedvényeket, amelyekkel örökre kiírta magát az írástudók közül, Pinczési később gyakorlatilag átvette a helyét. Pócspetrivel, Máriapóccsal kapcsolatban mindketten kivették a részüket abból a sajtópropagandából, amelyhez csak a nyilas korszak rémes írásai mérhetőek. Már ezek a cikkek felérnek egy-egy háborús bűnnel – legalábbis az én nézőpontom szerint.

Az öntudatos újságíró Vásárhelyi Miklós / Forrás: Népszava

Vásárhelyi hírhedt cikke 1948-ban jelent meg „Vér tapad a fekete reakció kezéhez” címmel, Pinczési ennek írta meg a „folytatását”. Az egykori pap (!) 1953-ben a következő riporttal jelentkezett: „Megszűnt-e az osztályharc Máriapócson?”Már a cikk felvezetése jellegzetes:

„Máriapócsrol jól tudja az egész ország, hogy a klerikális reakció egyik fő fészke volt Magyarországon, régi búcsújáró hely, ahol a papok, a földesurak és a kulákok hosszú időn át ültek a dolgozó parasztok nyakán, tudatlanságban tartották, sanyargatták, kínozták a népet. Pócson most, nyolc évvel a felszabadulás után még mindig urak a kulákok; a község vezetőhelyein munkásnak és dolgozó parasztnak álcázott kulákok garázdálkodnak.”

És a végkövetkezetés: “Máriapócson a dolgozó parasztok zöme alig várta, hogy megszabaduljon a nyakán élősködő fasiszta bitangoktól és az őket ajnározó, dédelget”ő tanácselnöktől.”

Osztályharc / Forrás: Arcanum.hu

Osztályharc / Forrás: Arcanum.hu

Igen, ez a gazember volt ennek a Vásárhelyi Máriának az apja!

 

 

 

Na de ki az a Vásárhelyi Mária?

Vásárhelyi Miklós lánya, Vásárhelyi Mária (*1953) szociológus, újságíró, az SZDSZ alapító tagja.

Szóval innen fúj a szél, kedves Mária! Ugyanazt az aljas, geci propagandaújságírást műveli, mint az Ön apja! Csak most más a gazdi.
Szerintem ezzel a múlttal magának itt Magyarországon többé nem osztanak lapot!
Takarodjon vissza oda, ahonnan jött, szépen vonuljon vissza és fogja be a száját!

Érthetőek voltunk???

mindenszo.hu

Orbán Vik­tor: Ka­mu­hí­re­ket közöl a HírTv. A Hír TV „fake news csatorna”

Egy keresztény újságíró a haza védelmében – Stoffán György