in , ,

A szaporakezűről országszerte mindenkinek ugyanaz jut eszébe

Gréczy Zsoltnak orvosért kiált a helyzetértékelése

Azt írja Feri hű táskahordozója, hogy

„Nincs tanár, nincs orvos és ápoló, bezár a posta, nem ér ki a mentő, orbáni infláció, mínuszban a gazdaság. Mi jön még?”

Gréczy, semmitmondó elődjeinek méltó követője. Az egészre vetíti a rész esetleges hibáit és üdvözült mosollyal maszatol a demagógia mocsarában.

Kiragadott példával élve, hogy értse, amit mondok, attól, hogy a DK-s Varjú Lászlót elmarasztalták első fokon, az nem jelenti azt, hogy az összes DK-s bűnöző lenne. Ha ezt sikerült abszolválnia, akkor a szomorú jajongásához annyit tennék még hozzá, hogy
Van tanár, csak egy maréknyi csoport nem tanít, hanem az utcákon engedetlenkedve bomlasztja az oktatási rendszer egészét, akikre viszont kéretlenül rátelepült az ellenzék, némi plusz támogatást remélve.
Van orvos és van ápoló, akik teszik a dolgukat, mert erre tették fel az életüket. Köszönet érte!
A Posták általában a nyitvatartási idejükön túl zárva vannak. Ezen miért csodálkozik?
A mentők kiérnek, egy-egy sajnálatos hiba nem minősítheti több ezer ember becsületes és szolgálatkész munkavégzését.

Az Orbáni infláció lerágott csont. Aki képtelen egy ország helyzetét komplexen szemlélni, mint Gréczy Zsolt, annak felesleges tételesen újra elmagyarázni, hogy mi, miért történik.

Hozzáteszem, hogy természetesen bármely szakmában szívesen látnék négy vagy ötszörös fizetéseket, de azért a közgazdasági realitás az nagy úr. Árnyékból ígérgetni meg nem nagy kunszt.
Egyes mutatók hol fenn, hol lenn vannak egy gazdaságban. Ha Gréczy arról is pampogna könnyező sirámában, hogy az elmúlt egy évben az euróhoz képest soha nem látott módon erősödött a magyar fizetőeszköz, akkor volna miről beszélnünk. Az ilyen adatokról persze hallgat, mint hal a szatyorban. Abban az egyben következetes a lelkem, hogyha hazánkat illetően negatív adat érkezik, akkor fúj Orbán, ha pozitív, akkor is fúj. A baloldalon ez a képlet ilyen végtelenül egyszerű.
Végezetül felteszi mély sóhajtással a kérdést, hogy „Mi jön még?”

Mondom! Nemzetközi kitekintésben remélem, hogy a háború békepárti álláspontjának mielőbbi érvényesülése, mert a határaink közelében repkedő bombák nem Európa kilábalását jelentik, hanem a közös és végleges elsüllyedést a gazdasági recesszióban.

Hazai vonatkozásban a „Mi jön még?” Gréczy Zsolt féle öregasszonyos jajveszékelésére reményeim szerint 2026-ban érkezik a 4/5-ös kormánypárti győzelem.

Dióhéjban ennyit szerettem volna mondani, amivel, ha Gréczy Zsolt nem is, de legalább a „nem lesz gázáremelés” hazai apostola, Lendvai Ildikó talán egyetértene, feltéve, ha tudja majd helyesen, azaz fordítottan értelmezni Pulay András mindig ,,hiteles” előrejelzéseit.

Bognár Zsolt /Parabolha Fb/

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

EU-s pénzek – Ő még optimista, mi már nem – Navracsics Tibor: közel állunk a megoldáshoz

Szijjártó világos beszéde: ezért blokkoltuk az Ukrajnának szánt uniós pénzeket