in , ,

A Szájer Józsefről készült videó figyelemelterelés az EU vakcinabotrányáról, semmi más

Miért pont most jöttek ki ezzel a videóval?

Szájer már hónapokkal ezelőtt megbukott. Strache ügy 2.0. Jól felépített, feltehetőleg a német titkosszolgálatok által megkoreografált ügyről volt szó. Erről videó is készült:

 

Videó! Ez történt valójában Szájer Józseffel – Részletek

 

A nagyon toleráns, gender és minden egyébpárti baloldal itthon pedig a legelvetemültebb homofób nyilatkozatokat tette. Persze ilyenkor megengedett.

Az ügy lezárult. Szájer mindenről lemondott, amiről csak lehet.

Aztán jön az EU-s vakcinabotrány, szinte a szétesés szélére került a botrány miatt az egész kupleráj, amit EU-nak hívunk, majd kijönnek egy videóval, ami Szájer letartóztatását mutatja. Majd fél napon belül törlik a videót az illetékes elvtársak ott a fényességes nyugaton. Különös…

 

Több dolog is kiderül a videóból, vagy magáról az időzítésről:

  1. Különös, hogy ott volt éppen egy profin felszerelt tv stáb. Csak tán nem tényleg meg volt szervezve az egész lejáratás?
  2. Azon röhögött az egész balmédia, hogy egy szál alsógatyában kapták el Szájert. Nos, ez is hazugság, ahogy Borkai drogozása is az volt. A drogot Kispesten kell keresni elvtársak. Szájer ruhában volt, de a sztorit kicsit átalakítani megérte a hazug balmédiának.
  3. A videót pár órán belül törölték a nyilvánosságra hozók. Miért?
  4. Most, hogy itt van az EU legnagyobb botránya (vakcinabeszerzés), amihez képest Szájer József ügye semmi, így a vakcinabotrány közepén előjönnek egy ilyen ócska videóval, milyen különös időzítés, ugye? Csak nem az fáj, hogy Magyarország nyilvánosságra hozta az EU vakcinaszerződéseket, amiből kiderül, hogy az EU központilag “szerezte be” (azaz nem szerezte be) a vakcinákat, tehát az EU a felelős mindezért a botrányért, és nem a tagállamok?

 

Ennyi. Az EU leszerepelt, a szitán átlátunk, hiába jöttök újabb és újabb ócska videókkal, az EU végleg leszerepelt! Semmire sem alkalmas ez az ócska kupleráj.

Az EU saját állampolgárait sem védi meg semmitől: sem a bevándorlástól, sem a vírustól, sem a gazdasági válságoktól. Semmitől!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt véleménye a tévé stábról, aki pont ott volt Szájer letartóztatásánál – Micsoda véletlen!

Ez eddig a legjobb mém Biden “lépcsőzéséről” – Ezen röhög már mindenki – Videó