in , ,

A svéd migránssimogató politika nem működik – Malmőben kéthetente esik áldozatul valaki a csoportos nemi erőszaknak, a rendőrök nem értik

Nincs összefüggés az esetek között” – állítják a svéd rendőrségnél.

Malmőben kéthetente esik áldozatul valaki a csoportos nemi erőszaknak, a rendőrök nem értik

 

Nincs összefüggés az esetek között” – állítják a svéd rendőrségnél.

Az év utolsó két hónapjában négy olyan eset is történt, mikor egy csoport fiatal megerőszakolt egy lányt. Bár korábban is előfordultak ilyen szörnyű esetek a svéd nagyvárosban, azonban a szakértőket is meglepte, hogy két hónap alatt ilyen sok volt.

A legutóbbi támadás során egy 18 éves lányt próbáltak megerőszakolni a Hogaholm negyedben péntek éjjel.

A rendőrség hivatalos magyarázata szerint még tart a nyomozás, azonban szerintük nincs összefüggés az egyre sűrűbb esetek között.

A lánynak szerencséje volt, ki tudott menekülni a támadók közül és hazarohant, ahonnan egyből értesítette a rendőröket.

Szerencsére fizikai sérüléseket nem szenvedett az áldozat”

– közölte a rendőrség, ami egyelőre nem állított senkit elő az ügyben.

December elején egy 17 éves lányt erőszakolt meg egy banda az egyik hasselgatani játszótéren. A kerületet igencsak veszélyes környék a helyiek szerint, ahol különböző bandák uralják az utcákat.

Fotó: AFP

Novemberben két erőszak történt a dél-svéd iparvárosban. A rendőrök egyelőre egyik ügyben sem emeltek vádat az elkövetők ellen. Ehelyett arra kérték a nőket, hogy sötétedés után ne nagyon lépjenek az utcára, mert veszélyes.

Az erőszakos bűncselekmények hiába voltak nagyon közel egymáshoz, Nils Norling rendőrségi szóvivő szerint nincs egyelőre bizonyíték arra, hogy az esetek összefüggnének.

Eközben kicsit feljebb

A svéd közvéleményt felháborította, hogy az egyik stockholmi bíróság szabadon engedte azt a három férfit, akik még 2016-ban, Stockholm egyik elővárosában, Fittjában erőszakoltak meg egy nőt, mivel nem találták megalapozottnak a vádat ellenük. Az ítéletet hozó bíró szerint hiába volt rengeteg sperma-nyom, valamint DNS-minta a szakadt ruházaton, ez nem elég bizonyíték.
(Bokor Gábor, 888.hu)

Magyar siker! – Hosszú Katinkát választották a második legjobb női sportolónak!

Liberális sivalkodás lesz – Putyin Orbánnak küldött újévi üzenetében a kétoldalú viszony fejlődését méltatta