in , , ,

A Soros hálózat januárban kemény támadásba lendülhet – Bencsik András: A bomba januárban robban

izgalmas január elé nézünk

A bomba januárban robban

 

Ha valakik szűk hat hónappal a választások előtt külföldről befolyásolni próbálják a magyarországi voksolás végkimenetelét, azzal kiemelten kell foglalkozniuk a szolgálatoknak, mondja éppen ebben a számban Horváth József, a katonai elhárítás volt műveleti főigazgató-helyettese annak kapcsán, hogy Soros György nyíltan bejelentette, beszáll a választási kampányba azzal, hogy a Nyílt Társadalom – helyesen: Védtelen Társadalom – alapítványa vidéki agitációs és propagandaközpontokat hoz létre Magyarországon.

Bár megnyugtató, hogy egy, a titkosszolgálati teendőkkel magas szinten foglalkozó szakértő világosan látja, a Soros-gépezet veszélyes hadműveletre készül, ami ellen tenni kell, nem árt, ha mi is igyekszünk értelmezni a helyzetet.

A közvélemény-kutatások egybehangzóan jelzik, hogy a Fidesz–KDNP nagy valószínűséggel megnyeri a jövő tavaszi választásokat. Arra is van esély, hogy akár harmadszor is kétharmados fölhatalmazást szerezzenek a kormánypártok. Azonban a meccs nincs lefutva, sőt az ellenzék a Soros-hálózattal együttműködve, egy olyan forgatókönyv megvalósítására készül, amely az egyetlen elérhető célra, a Fidesz–KDNP lehetséges megbuktatására, vagy legalább ellehetetlenítésére koncentrál. Mivel ez a polgári demokrácia keretei között lehetetlennek látszik, a támadás több mint biztos, hogy a polgári demokrácia keretrendszere ellen irányul majd.

Olyan rágalom- és hisztériakampány kirobbantása lesz a cél, amely tiltakozások, tüntetések, utcai és közösségi tereken véghezvitt botrányok, provokációk sorozatával igyekszik a köznyugalmat megzavarni, a társadalom biztonságérzetét fölrobbantani, legalábbis azokon a gócpontokon, ahol ez – alkalmas közreműködők bevonásával – lehetséges. A városi irodák létrehozása, az oda csábítandó idióták felkészítése ugyanis aligha hoz már szavazatokat az ellenzéki pártoknak. Még ha hozna is, fél évnél is kevesebbel a választások előtt ez már nem volna képes érdemi változást eredményezni.

Az idő rövid, sőt annál is rövidebb. A magyar ember decemberben a családjára koncentrál, és csak a szilveszteri pezsgőmámort kialudva, január elejétől kezd el megint a világ dolgaira figyelni. Onnantól indul tehát a hadművelet. Az atombomba januárban robban. Lesznek előcsapások, mert a magyar ellenzék katonai értelemben fegyelmezetlen. Például Simicska Lajos is fontosnak érezte, hogy a nagy januári rohamot megelőzve, már most beleböffentse az RTL Klub televízió nyilvánosságába, hogy valami nagy akció készül. Ami csak arra volt jó, hogy figyelmeztessen bennünket, januártól forróak lesznek a hideg napok.

Hogy mi várható? Pontosan tudjuk: Orbán Viktor „szőlőbányája” viszi majd a prímet. Ismerjük a történetet, sokféle változatban lehet majd előadni: Orbán Viktor eladta Magyarországot az oroszoknak. Diktatúrára készül. Miközben a migránsok ellen hadakozik, titokban letelepedési engedélyt adott harmincezer fertőző betegségben szenvedő marslakónak. Jöhet még zaklatási ügy, pedofil vád – és korrupció minden mennyiségben. Titkos bankszámlák, elrejtett milliárdok, sötét múlt… és minden, amit a rágalomgyárak ki tudnak termelni.

Hogy mi a céljuk? Az elbizonytalanítás. Ez az elkötelezett tábort nem rendíti meg, de a bevásárlószavazók egy részét, akik mindig az erősebb oldalára állnak, eltérítheti. Hogy mi a védekezés ellenük? Egyszerű, a tények ismerete és ismertetése. Tegyél jót, de ez nem elég: beszélj is róla!

(Bencsik András, demokrata.hu)

Megint nem stadion: Ludovika Campus: ilyen lett az új rendészettudományi komplexum

Ez oszt igen! – Karácsony: “A f*szért hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre” (hangfelvétellel!) – A polgármester elismerte, ő beszél trágárul a felvételen