in ,

A Simicska tulajdonában levő index.hu propagandaportál megint a mindenszo.hu-t rágalmazza – nem érdemes

Lassan kezd unalmassá válni

Köszönjük a kitüntető figyelmet, de mi jól elvagyunk az oroszok nélkül is. Nem az első eset, hogy „leoroszálhíroldalaz” minket a Jobbik közeli Simicska lap, az index.hu, de már lassan kezd unalmas lenni ez a rágalomhadjárat. Még egy ilyen és mentek a bíróságra.

Köszönjük, mi jól elvagyunk itt Magyarországon. A teljes szerkesztőség.
Nemhogy oroszul egy mukkot nem tudunk, de többségünk (20-40 év közötti fiatalok, fiúk, lányok vannak a szerkesztőségben) életében nem tanult oroszul.  Szóval a bíróságon a többit megvitatjuk, minden rágalmat.

Az általatok kifogásolt hírhez pedig: mi szemlézünk többségében, ha nem vettétek volna észre. Magyar Idők, 888, pestisracok.hu, echotv, szóval főleg a konzervatív portáloktól. Ha nem vettétek volna észre ez pl. egy Magyar Időktől való szemlézés volt. Na ennyire vagyunk álhírportál. Van pár, saját nyílt levelünk, a többi szemlézés. Na kedves index, ezek vagytok ti! Egy rágalmazó, aljas, gerinctelen banda!

Térjünk rá a kifogásolt hírre, amit merészeltünk hirdetni: Melyik része nem igaz? Hogy Olaszországban nincs migrációs válság? Hogy nem történt volna meg a gyilkosság? Valóban nem 3 perce történt a gyilkosság, hanem 2 hónapja. De nem is tíz éve, ahogy Ti hazudoztok, hogy mi tíz éves hírekkel jövünk. És ha tíz éves lenne (nem az), akkor mi van? Akkor nincs értéke? Nem történt meg? Ennyit tudtok érvként felhozni a migrációs válságra válaszul?
Ez kevés. Európa legnagyobb problémája a migráció. És mi ezt nem fogjuk elhallgatni, még akkor sem, ha olyan brutális híreket hallani Olaszországból, mint ez.

 

BRÉKING! – Megettek egy olasz lányt a migránsok Olaszországban

 

De látogassunk Franciaországba is el egy kicsit.
Rögtön itt van két másik hír:

 

Brigitte Bardot a muszlimok terrorja ellen – A filmcsillag nyilvánosság elé állt bevándorlással kapcsolatos véleményével.

 

És még egy érdekes hír, amit az index.hu migránssimogató Jobbikos propagandistái elfelejtettek lehozni:

Gérard Depardieu az illegális bevándorlásról – “Nincs többé igazi francia kultúra”

 

Na, kedves index.hu!

Szerintem maradjunk ennyiben.

Amennyiben tovább cseszegettek minket, a bíróságon kívül találkozni fogunk egyre sűrűbben itt is.
Ugyanis nap, mint nap az olvasóitok tudomására fogjuk hozni, hogy Ti valójában egy Jobbikos lap vagytok, hiszen a Simicska kezében vagytok. Megnézzük, mit szólnak majd hozzá a Ti liberális olvasóitok.

Na puszi!

 

mindenszo.hu

(u.i: Minket nem fizet senki, nem vagyunk orosz kémek, sem Fideszes fizetett emberek. Hajt a szívünk. 20 éves kocsival járunk, aminek rossz az elektromos ablakemelője, most ment tönkre az ablaktörlő is és minket nem támogat milliárdos oligarcha, ahogy titeket a Simicska. Mindent saját költségből csinálunk.)

Ásóka alias Vona Gábor (videó) – No komment. :D

Nem volt beteg Orbán Viktor kivágott fája – Pedig ezt hazudja a liberális média