in , ,

A rózsaszín műfasz és a KATA-tüntetés, no meg az adózás, és a letolt gatya

Mer’ az úgy van, hogy KATA-tüntetésre műf*sszal kell érkezni

A tüncikézé  elvesztette

KATA-jellegét,

KATA-jellegét,

KATA-jellegét.

 

Szólhatna a vers (rigmus) a KATÁS tünciről, ami már rég nem a KATA-ról szólt, soha nem is arról szólt. Csupán egy ócska apropó kellett, hogy a balos politikai maffia kivigye az utcára a csürhéjét. Sikerült. Kivitte. A budapestiek pedig most anyáznak, de rendesen.

 

A másik érdekesség, hogy a jelek szerint manapság KATA-tüntetésre úgy kell menni, hogy viszel magaddal egy rózsaszín műf*szt. Ez elengedhetetlen kellék egy KATA-tüntetésen.

 

Nekünk még lenne pár javaslatunk azért, mit kéne vinni egy ilyen tüncire:

  • ha van rózsaszín, akkor lehetne fekete műf*sz is. Mindegyiknek más-más a jelentése. Ha rózsaszín műf*sszal menetelnek elöl, az azt jelenti, hogy a Margit-hídra mennek foglalni, ha fekete műf*sszal menetelnek elöl, az az Erzsébet híd elfoglalását jelenti.
  • ha valaki sz*póálarcot visz a menet élén, annak is bizonyára lehet nagy jelentőséget tulajdonítani

És így tovább.

Nagyon fontos, hogy a menet élén lehetőleg a legmegbtoránkoztatóbb kellék legyen, hogy a közelben sétáló családok és gyermekek épülésére váljon a KATA-tüntetés.

 

De mi nagyon ravaszak vagyunk ám: tisztában vagyunk azzal, hogy miért tolta le a gatyáját a másik vonuláson a csávó: két vonulást szimbolikusan úgy lehet összekapcsolni, ha a jövőben az egyik menet élén a pucér valagú csávó megy, a másikon a műf*sszal vonulnak, ha találkoznak, az tudják mit jelent, hogy hova is kell tenni, és mit. Na, pont itt tart a baloldal….

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Mert el vagyunk “szigetelve” – Telefonon tárgyalt Orbán Viktor és Mark Rutte

Összenő, ami összetartozik – Az RTL sorozat-színésze (Éjjel-nappal Budapest) ordibált magából kikelve a rendőrökkel a KATA-tüncin – Videó