in ,

A rezsimentő alap miatt ment Dobrevnek Bayer Zsolt – Bayer Zsolt: Dobrev, a rezsimentő – VIDEÓ

Dobrev Klára, Dobrev Klára árnyékkormánya és maga az egész Demokratikus Koalíció meghirdette a Rezsimentő Alapot. Fantasztikus!

„Dobrev Klára, Dobrev Klára árnyékkormánya és maga az egész Demokratikus Koalíció meghirdette a Rezsimentő Alapot. Fantasztikus!” – közölte vlogjában Bayer Zsolt.

A publicista leszögezte: „Ez a történet arról szól, hogy ők egy, azaz egy nehéz sorsú család decemberi rezsiszámláját átvállalják és kifizetik. Hmm…Végül is dicséretes. Ugyan kis lépés a nehéz sorsú családok életében, de nagy lépés Dobrev Klára, a Dobrev-féle árnyékkormány és a Demokratikus Koalíció életében.”

Ugyanis, gondolná a gyanútlan hírfogyasztó, végre tettek egy lépést valami hasznos, valami jó, valami nemes irányába.

– tette hozzá Bayer Zsolt.

„És már meg is jelenik az ember szeme előtt, ahogy a DK parlamenti képviselői meg az árnyékkormány tagjai, hát összeadogatnak a fizetéseikből, jövedelmeikből kisebb-nagyobb összegeket, amelyből majd decemberben egy nehéz sorsú családot majd megmentenek a rettenetes rezsiszámlától. Igen ám, de nem erről van szó”

Kicsit tovább olvassuk a dolgot, akkor megtudjuk, hogy Dobrev Klára, a Dobrev-féle árnyékkormány és a Demokratikus Koalíció úgy indít Rezsimentő Alapot, hogy az emberektől kér pénzt arra, hogy majd megmentsenek decemberben egy nehéz sorsú családot.

„Így egy kicsit máshogy néz ki a történet. És ha még azt is hozzávesszük, hogy az emberektől, akiktől pénzt kérnek, egyszersmind mindjárt el is kérik a személyes adataikat, hogy ezt a pénzt odaadhassák, magyarul ez nem más, mint egy adathalászat” – szögezte le vlogjában a publicista.

 

 

„Nos, akkor az egész kap egy vajszínű árnyalatot. Igen, ők úgy mentenek rezsit, úgy mentenek meg nehéz sorsú családokat, hogy más emberek pénzét kérik el erre a célra. De végül is, ez a politika, ott a baloldalon, jogfolytonos. Ha ellenzékben vannak, elkérik az emberek pénzét. Ha kormányon vannak, akkor meg egész egyszerűen elveszik. Nem hiába mondta Margaret Thatcher annak idején: A kommunistákkal az a baj, hogy mindig kifogynak a mások pénzéből” – zárta le videóját Bayer Zsolt.

 

(magyarnemzet.hu)

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

„Bizonyára fáj a baloldalnak, hogy már nincs az MSZMP KB által ellenőrzött sajtó” – a médiaszövetség is tiltakozik Baranyi Krisztina húzása ellen

Feljelentették a közmédiánál gyújtogató tüntetőket