in ,

A MULTIK MÉRGEZNEK MINKET! – Mi van itt? Az Iglo is egy sor fagyasztott termékét visszahívta

Nem­csak a Spar hívta vissza a ter­mé­ke­ket, hanem maga a gyártó, az Iglo, a ha­tó­ság dön­tése alap­ján.

Mi van itt? Az Iglo is egy sor fa­gyasz­tott ter­mé­két vissza­hívta

 

Nem­csak a Spar hívta vissza a ter­mé­ke­ket, hanem maga a gyártó, az Iglo, a ha­tó­ság dön­tése alap­ján. Ez azt je­lenti, hogy nem csak a Spar­ban kap­ható ter­mé­kek érin­tet­tek, hanem a többi is! Hol lesz a vége a mi­re­lit­bot­rány­nak?

 

Az Iglo, illetve az Iglo magyarországi forgalmazója, a Maresi Foodbroker Kft. is közleményt adott ki.

A cég hangsúlyozza:

az Iglo annak érdekében, hogy az Iglo termékekfogyasztói továbbra is a legnagyobb biztonsággal vásárolhassák ésfogyaszthassák az Iglo termékeket, elővigyázatosságból kivonja aforgalomból az érintett termékeket.

A kukorica és a zöldségkeverékek  mellett a sóska, a spenót és a brokkoli is felkerült az Iglo listájára.

,,Csak akkor lépfel egészségügyi kockázat, ha a termékeket megfelelő hőkezelés nélkül fogyasztják. Felhívjuk a fogyasztók figyelmét, hogy minden fagyasztott zöldséget a terméken szereplő elkészítési útmutató szerint alaposan meg kell főzni vagy más módon hőkezelni. Ez vonatkozik a borsó, a bab, a spenót és más fagyasztott zöldség termékeinkre” – hangsúlyozták.

Amennyiben a fent felsorolt termékek  valamelyikét megvásároltad,az Iglo azt kéri,  ne fogyaszd el, hanem vidd vissza a vásárlás helyére,ahol a termék vételárát megtérítik:

krémes parajpüré, zsenge parajpüré, sóska mártás, brokkoli rózsa, tavaszi zöldborsó, zsenge vajbaj, morzsolt kukorica, fitness zöldségkeverék, nyári zöldségkeverék, francia saláta alap, mexikói zöldségkeverék, kunsági zöldségkeverék, wellnes zöldségkeverék, ázsiai wok zöldségkeverék,zöldségkeverék raguhoz és sütéshez való zöldségkeverék.

(forrás:ripost.hu)

Elképesztő: kitiltják Ukrajnából a világbajnok csapat magyar tagjait

EZ SEM STADION! – Négyszáz milliós felújítás a tatabányai kórházban