in ,

A Momentum elnöke alternatív propagandamédiát indít a fővárosban – Képzeljük el, ha a Fidesz elnöke ugyanezt jelentené be…

Már megint a kettős mérce…

Nézzük a Momentum elnökét, mit mondott október 23-án:

A Momentum elnöke elmondta, a városi és kerületi lapokból alternatív médiát fognak építeni, hogy minden emberhez eljussanak a valódi, független hírek.

 

Most fordítsuk meg a dolgot egy kicsit:

A Fidesz elnöke (Orbán Viktor) elmondta, a városi és kerületi lapokból alternatív médiát fognak építeni, hogy minden emberhez eljussanak a valódi, független hírek.

 

Ugye, hogy milyen fura íze van a két hírnek? Pedig ugyanaz. Viszont csak az egyik valódi. Amennyiben Orbán Viktor tenne fegyőri kijelentéseket, jönne a TASZ, az Amnesty International, az EBESZ, az ENSZ kéksisakosai, megszólalna Brüsszel, a New York Times, és világszerte hatalmas sivalkodás lenne arról, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke lábbal tiporja a sajtószabadságot, és pártlapokat akar létrehozni, a sajtószabadság rovására.

Úgy látszik Fekete-Győr András valami felsőbbrendű lény, akinek mindent szabad, aki érinthetetlen, aki létrehozhat pártlapokat Budapesten, aki egy politikai párt elnökeként arról beszél, hogy független sajtót hoz létre. Fából vaskarika. A HVG munkatársa, Tóta W. Árpád szerint nem vonatkozik egyenlő erkölcsi megítélés egy jobboldali és egy baloldal politikusra. Úgy látszik ezt a kettős mércét Fekete-Győr András is magáénak tekinti. Demokrata így nem gondolkodik.

A TASZ meg hallgat.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Karácsony Gergely 29%-al lett főpolgármester! Ez ám a demokrácia

Földi László megdöbbentő elemzése az önkormányzati választásról