in ,

A Momentum csak egy pillanat volt – Avagy a kígyóvállúak villámgyors felemelkedése és bukása

Kifulladtak

Kétségtelen, hogy az elmúlt másfél év egyik legnagyobb „karrierjét” a Momentum nevű, körúti kígyóvállúakból álló pártocska futotta be.

Amilyen gyorsan indultak, olyan hirtelen múltak is ki, mondhatni csak egy momentum volt az egész. „Momentum”, érted? Haha.

Magyarok millióinak álmát vették el ezek a közönséges gazemberek a NOlimpia mozgalmukkal. Méltó utódai a Kovács László féle „merjünk kicsik lenni” gondolatmenetnek.

Kitérő:
A Merjünk kicsik lenni szöveget Kovács László elvtárs, még az MSZP fénykorában jelentette ki, talán a Millenáris (álmok álmodói) kiállítás kapcsán. Micsoda eszement gyűlölet és támadás érte az első Orbán kormányt, mert be merészelte mutatni a magyarok találmányait a Millenárisban, amit a Világnak adtak honfitársaink, a számítógéptől egészen a golyóstollig. A 2002-es kormányváltás után a Millenáris elnöke, Berkecz Mária koholt vádak alapján, a „feljelentésügyi államtitkár”, Keller László (mszp) feljelentése nyomán politikai koncepciós per áldozatává vált.

Így ír az esetről a Wikipédia:
A nyomozás során nagy vihart kavart a nyomozók Berkecz Máriával szembeni bánásmódja: zárolták a bankszámláit, bevonták az útlevelét, az előzetes letartóztatás során egymás után többször meztelenre vetkőztették. Ez felvetette annak a lehetőségét, hogy a rendőrséget politikai megfélemlítésre használják.

Eddig a Wikipédia. Kedves Wikipédia, ez nem felveti a megfélemlítés lehetőségét, hanem konkrétan ez történt! Politikai leszámolás áldozatai voltak az Orbán kormány egyes tagjai. Egy ártatlan nőt, bosszúból a balliberális kormány hajnalok hajnalán előállít, majd szó szerint a nemi szervében kezdenek kutakodni. A hosszú pereskedés után Berkecz Máriát felmentették.

Aztán jött 2004 december 5, meg 2006. A folytatást mindenki tudja.

Kitérő vége.

Na de vissza a Momentumhoz. Ugyanezt a SZADESZOS tempót követték Momentumék, mint régen az MSZP koalíciós társa. Erre a legjobb példa Fekete-Győr András elnök (alias Fegyőr András) volt,  amikoris az Origo szerkesztőségébe nemes egyszerűséggel berontott és nekiesett a portál főszerkesztőjének, mert Bandikáról kényeset merészelt írni. Igen, ez a bolsevik tempó. Méltó utódok.

Létezésünk óta Momentumék semmit nem építettek, csak romboltak:

  • Szétverték a magyar olimpia álmát
  • Meghonosították a szerkesztőségebe berontást és fenyegetőzés neobolsevik módszereit
  • Megfenyegették a tanárokat a kampányban. Börtönbe záratnák őket
  • Fideszes sajtótájékoztatók megtrollkodása, kiabálás, hergelés, gyűlöletkeltés

Nagyjából ennyi.

És most dicstelen és méltatlan, álomgyilkos színpadra lépésük után, ugyanolyan gyorsan végre eltakarodni látszanak a közéletből. Se elnökség, se semmi.

Két hírt hallani felőlük mostanság: 

 

Ezt

 

Eközben a Momentum szép csendben kif*ngott – Megbukott a Momentum civiltörvény elleni népszavazása is – És már párt vezetőség sincs

 

És ezt

 

Jó hír a magyaroknak – Lemondott a Momentum elnöksége – A csicskapárt is megy a levesbe?

 

Úgy tűnik tehát a pénzt a külföldi komprádorok már megvonták a társaságtól, már csak az állami csöcsökön fognak lógni, vegetálni egy darabig, oszt jónapot.

Béke poraira.

 

mindenszo.hu

 

Nagy port kavart az év elején a hír, miszerint az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport kimutatta, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan nem finnugor eredetűek, hanem eurázsiaiak.

Az agyhalál folytatódik – Ezúttal nőügyben estek hazánknak