in

A mai nappal elindul a STOP SOROS törvénycsomag társadalmi egyeztetése

Ki ám

Origo: Soros György nem tudja igazolni, hogy magyar állampolgár, így kitiltható az országból

Lapunk korábban megírta, hogy olyan javaslatot tárgyal a kormány, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé tenné Magyarországról. Az Origo most további részleteket tudott meg az ügyről.

A bevándorláspárti milliárdos Soros Györgynek az Origo információi szerint nincs magyar útlevele, és ezért nem tudja igazolni, hogy magyar állampolgár, vagyis, ha ezt nem tudja igazolni, akkor kitiltható. A kitiltása nemzetközi repülőterek és hajóállomások nyolc kilométeres körzetére is vonatkozik, vagyis Budapest nagy része beleesik, tehát nem tud bejönni Budapestre, így a Soros-aktivista magyar állampolgárok mozgása komplikálódik, nem tudnak vele rendesen találkozni.

Tegnap újabb, az illegális bevándorlás elleni törvénytervezetet készített a kormány: az előterjesztés adatszolgáltatásra kötelezné az illegális migráció támogatóit, 25 százalékos illetékkel terhelné a külföldről származó támogatásaikat, továbbá lehetővé tenné, hogy az idegenrendészeti távoltartás intézményével sújtsák a bevándorlást szervező állampolgárokat – jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő. Utóbbi a “Stop Soros” névvel illette a törvénycsomag-tervezetet.

Pintér Sándor tegnap arról is beszélt, hogy magyar állampolgárt nem lehet kitiltani Magyarországról. Ezért fontos az Origo információja, hogy Sorosnak nincs magyar útlevele, tehát igazolni sem tudja, hogy magyar állampolgár. Vagyis, kitiltható.

Origo, PS, MTI; Fotó: Magyar Idők

(forrás: www.kormany.hu)

Személy szerint nagyon sajnálom Gulyás Marcit.

Kovács Zoltán – Mindent elkövetünk a kiskapuk eltűnéséért