in ,

A magyarok többsége továbbra is aggódik az illegális bevándorlás miatt – megint hazudtak a liberális felmérő kutatók

mindenszo.hu kommentár:
Megjelent egy szocialistákhoz közel áll felmérés a napokban, miszerint alig érdekli a migráció téma  az embereket Magyarországon. Szeritük mindösszesen 13%-ot aggasztja a bevándorlás. Tudtuk, hogy kamu az egész, ki is jött egy valós felmérés.

 

A magyarok többsége továbbra is aggódik az illegális bevándorlás miatt

Az utóbbi hetekben az ENSZ migrációs egyezményének tervezetével kapcsolatban kialakult vita nyomán a migráció kérdése újra meghatározta a politikai közbeszédet. A Migrációkutató Intézet friss közvélemény-kutatásának tanúsága szerint az illegális bevándorlás a magyar emberek szemében továbbra is jelentős probléma Magyarországon.

A megkérdezettek 69 százaléka válaszolt úgy, hogy az illegális migráció jelentős probléma jelenleg, ebből 43 százalék vélekedik úgy, hogy nagyon aggasztó. 30 százalék volt azok aránya, akik nem tulajdonítanak ennek nagyobb jelentőséget. A többség elégedett azzal, ahogy a kormány kezeli a problémát.

mellett a kutatás arra is rávilágított, hogy a magyarok döntő többsége elégedett azzal, ahogy a kormány az illegális bevándorlás problémáját kezeli. 41 százalék teljes mértékben, 29 százalék inkább igen, míg összességében 28 százalék nem elégedett a kormány ezen a területen végzett munkájával. Pártpreferencia szerinti bontásban vizsgálva az látható, hogy a Fidesz-KDNP (97 százalék) és a Jobbik szavazói (59 százalék), valamint a pártválasztásukban bizonytalanok (67 százalék) többsége is pozitívra értékeli a kormány munkáját ezen a téren.
A Migrációkutató Intézet megbízásából a Századvég Alapítvány telefonos kérdőíves közvélemény-kutatást végzett 2018. február 7. és 13. között, amely során 1000 véletlenszerűen kiválasztott felnőtt korú személyt kérdezett meg.

Migrációkutató Intézet

Migrációkutató Intézet / A magyarok 41 százaléka teljes mértékben elégedett a kormány intézkedéseivel

Migrációkutató Intézet / A magyarok 43 százaléka nagyon aggasztónak tartja az illegális bevándorlást

(forrás:www.echotv.hu)

NÉMET KÁOSZ – Nem csitul a migránserőszak Németországban

AGYHALÁL – Magyar György: a Jobbikkal befogott orral is együtt kell működni